Hlavní obsah

Nejžhavější muž populární seznamovací aplikace našel lásku poněkud nečekaně

Desítky milionů lidí po celém světě touží najít lásku, kamaráda nebo jen prosté povyražení prostřednictvím seznamovací aplikace Tinder. Nejžhavějším „zbožím” byl už v minulosti vyhlášen jistý Angličan Stefan Pierre Tomlin, který u žen sklízel největší množství sympatií. Nyní ale řadu žen zarmoutil, našel totiž lásku – a kupodivu nikoliv na internetu.

Foto: Profimedia.cz

Tomlin byl svého času nejpopulárnějším profilem v seznamovací aplikaci.

Článek

Princip Tinderu je prostý. Lidé z vašeho okolí hodnotí váš profil pouhým posunutím prstu. Vlevo – nemám zájem, vpravo – mám zájem. Pokud máte zájem oba, aplikace vás spojí do soukromé konverzace. Nejoblíbenějším profilem byl svého času právě ten Tomlinův, který se živí mimo jiné jako model.

Společnost Tinder v roce 2017 uvedla, že jeho profil pozitivně hodnotilo během dvou let téměř 15 tisíc žen, což bylo nejvíc mezi všemi muži v aplikaci. Právě tehdy si třicetiletý Angličan vysloužil přezdívku Mr. Tinder.

Ačkoliv v aplikaci trávil poměrně dost času a konverzoval s řadou žen, svoji nynější lásku, šestadvacetiletou modelku Egle Damulyteovou, poznal zcela běžným způsobem během profesionálního focení.

Foto: Profimedia.cz

Se šestadvacetiletou modelkou oslavili společně Vánoce.

Původně byl jejich vztah pracovní, v červnu se ale proměnil ve velkou lásku. „Znali jsme se už dva roky, byla mi sympatická, ale asi by mě nenapadlo, že to skončí takhle. Po prvním lockdownu jsme vyrazili na rande a přeskočila jiskra. Během toho druhého jsme se k sobě nastěhovali, no a během třetího už náš vztah jenom posilujeme,” popisuje zvláštní dobu.

Tomlin už se v minulosti se ženami seznamoval i jinde než na Tinderu, ale žádný z vztahů dlouho nevydržel. Vždy se poté vracel zpět do aplikace a doufal, že právě tam číhá jeho láska.

„Někdo to odsuzuje, ale já jsem proti aplikaci nikdy nic neměl. Obzvlášť během prvního lockdownu pro mě bylo důležité udržovat konverzace s lidmi. Ale neměl jsem pocit, že bych nějakou z těch žen měl vlastně chuť skutečně poznat osobně, takže jsem zase aplikaci smazal,” vysvětlil zamilovaný muž LadBiblu.

Po jediném rande poslala muži 65 000 zpráv. Musela ji zatknout policie

Koktejl

Po prvním rande, které s Egle strávil na šlapadlech, už věci nabraly rychlý spád. „Jsem teď opravdu šťastný, je to výborný člověk uvnitř i navenek,” říká o své přítelkyni Tomlin. Společně plánují, že po uklidnění pandemické situace vycestují pracovně do světa a možná se usadí v cizí zemi.

Anketa

Používáte seznamovací aplikace?
Ano
16,6 %
Ne
83,4 %
Celkem hlasovalo 3419 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám