Hlavní obsah

Nejdražší večeře na světě vyšla manželský pár na desítky milionů

Novinky, nčs

Když vezmete drahou polovičku na romantickou večeři, zřejmě předpokládáte, že to vaše peněženka pozná. Jak byste se ale tvářili, kdybyste za večeři utratili dva miliony dolarů (45,8 milionu korun)? Takovou částku za společný čas utratil singapurský pár, jejichž peníze však poputují na dobrou věc.

Foto: Profimedia.cz

Hůlky posázené diamanty na večeři nesměly chybět.

Článek

Nutno říct, že za desítky milionů se dostalo manželům Heeovým několikadenní péče. Jejich zážitek začal na střeše pětihvězdičkového hotelu v Singapuru, kde se servírovala večeře a následně byli manželé ubytováni v pokoji s 10 tisíci růžemi.

Následující den čekal na hosty pobyt na luxusní jachtě Ferretti 780 v singapurských vodách, projížďka Rolls-Roycem, a také cesta v přepychovém letadle Bombardier Global 6000, kde se ve vzduchu servírovalo 18chodové menu z rukou michelinského šéfkuchaře Kirka Westawaye.

K jídlu byly připraveny také hůlky osázené diamanty, které si pár mohl odnést na památku, stejně jako platinový prsten potažený růžovým zlatem se vzácným modrým diamantem, který objevili v jejich prezidentském apartmá.

Vakcíny pro děti

Za cenu dvou milionů dolarů se tak manželům dostalo prvotřídní péče, celá akce má však hlubší přesah. Výtěžek z události si společnost World of Diamonds, která program označuje za „nejdražší večeři na světě”, nenechá. Peníze poputují dánské charitativní společnosti DINNødhjælp, která pomáhá dětem v Nigérii.

Výtěžek z programu by měl postačit zhruba na 20 tisíc pneumokokových vakcín.

Harryho a Meghan velkolepě hostil ruský oligarcha

Zahraniční

Reklama

Výběr článků

Načítám