Hlavní obsah

Internetová mapa odhaluje, kde mají ženy největší ňadra

Sydney

Zajímalo vás někdy, kde na světě mají ženy průměrně největší ňadra? Pokud ano, stačí se podívat na internetovou mapu, o níž informoval zpravodajský server News.com.au. Z mapy vyplývá, že ženy s největšími ňadry žijí ve Finsku, Norsku, Rusku a Švédsku, kde je průměrná velikost košíčku podprsenky větší než D.

Foto: Profimedia.cz

Že mají v některých zemích ženy větší ňadra než jinde, je fakt.

Článek

Česká republika se s uváděnou průměrnou velikostí D řadí mezi vnadnější země. Ženy žijící v Africe či asijských zemích mají průměrnou velikost košíčků A nebo B, zatímco v Británii, střední Evropě či Spojených státech je průměrná velikost C nebo D, v Austrálii pak C.

Tvůrci mapy ale neuvádějí, jak byla průměrná velikost ňader přeměřována, a zda byly zohledněny prsní implantáty. Pokud byste také chtěli zapátrat, tak můžete zde. Pravdou ale je, že podobné mapy monitorující velikost prsou se objevují poměrně pravidelně a Rusko společně se Skandinávií vychází vítězně takřka vždy.

Mapa ňader ovšem není jediná, která se v poslední době zaměřila na porovnávání částí lidských těl.

V loňském roce na internetu přibyl obdobný, barevně rozlišený obraz světa - tentokrát podle průměrné délky mužských přirození. Z ní vyplynulo, že nejvíc obdaření jsou muži v Kongu s průměrnou délkou 18 centimetrů, následovaní Ekvádorem, Ghanou, Kolumbií a Venezuelou.

Do nejlepší kategorie se dostala i Česká republika s uvedenou průměrnou délkou penisu 16 centimetrů. Na opačné straně škály se ocitli severokorejští muži s průměrnou délkou 9,65 centimetru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám