Hlavní obsah

Adrenalinová žádost o ruku trochu jinak

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těch příběhů jsou mraky. Jeden originálnější než druhý. Žádost o ruku bývá někdy megalomanským gestem, někdy romantickým zážitkem, ale jindy, jako v případě britského páru, se může stát poměrně adrenalinovou zábavou. A přesto bezpečnou. Tedy, pokud si snoubenka zrovna nenasadí brýle.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Třicetiletý Edi Okoro z anglického Herefordshiru se rozhodl, že je na čase požádat svoji přítelkyni o ruku. Protože se ale Okoro neřadí mezi muže, kteří by si vše plánovali podrobně a s předstihem, rozhodl se, že si zkrátka zásnubní prstýnek vezme k sobě a při vhodné příležitosti o dva roky mladší přítelkyni Cally požádá o ruku.

„Jsem spontánní člověk, navíc, kdybych Cally vzal na neplánovanou dovolenou nebo nějakou luxusní večeři, mohla by mít podezření,” uvažoval Okoro. Měsíc tak nosil prstýnek u sebe a čekal. „Jednou mě však Cally málem zpozorovala, jak se na prstýnek dívám, a v tu chvíli mě to napadlo,” vysvětluje muž.

Od té doby se rozhodl Okoro riskovat prozrazení a začal dokumentovat situace, při kterých je s prstýnkem v naprosté blízkosti nic netušící snoubenky. Vznikly tak fotografie, kdy má žena při spánku prstýnek položený na ruce a podobné. Ovšem zřejmě i největší risk s videem pobavenému Okorovi vyšel a žena z dálky nepoznala vůbec nic.

Pár si nakonec založil vlastní facebookovou stránku dokumentující nevšední přípravy žádosti o ruku. Na konci srpna se na sociální síti objevil i snímek, kde má žena prstýnek již na ruce. Okoro však zatím neprozradil, jak nakonec k žádosti došlo. Doplnil ale, že snoubenka v průběhu dokumentování na nic nepřišla. Celá vtipná žádost o ruku je zdokumentována na jejich profilu.

Reklama

Výběr článků

Načítám