Hlavní obsah

Zpěvák AC/DC naznačil, že možná nekončí. Sluch se zlepšuje

Novinky, Stanislav Dvořák

Poté, co Brian Johnson odešel z AC/DC, prohlašoval, že jeho časy na pódiu skončily. Stačil měsíc a už to nevidí tak definitivně.

Foto: Petr Horník, Právo

Brian Johnson

Článek

Po setkání se specialistou na technologie zlepšující sluch Stephenem Ambrosem si už Johnson nemyslí, že úplně ohluchne, a dokonce pomýšlí i na to, že by se v budoucnu k hudbě vrátil.

Foto: Lucie Levá

Axl jako zpěvák australské kapele vypomáhá

„Funguje to, rozhodně to funguje, o tom není sporu. Byl jsem dojat a ohromen, že jsem zase mohl slyšet hudbu, jak jsem ji už neslyšel léta,” řekl nadšeně zpěvák.

„Nemůžu se dočkat, až to zmenší natolik, že to budu moci používat při každé příležitosti v normální komunikaci, v hlučných restauracích a při vystupování na pódiu.”

Ambrose zpěváka sám kontaktoval, když se dozvěděl, že odchází během turné AC/DC, protože podle lékařů mohl úplně ochluchnout. Johnsonův odchod ze scény tehdy vypadal definitivně. Zpěvák Axl Rose se poté nabídnul, že turné odzpívá za něj a skupina s tím i přes velké protesty části fanoušků souhlasila. Rose se poté vyjádřil v tom smyslu, že by mu nevadilo pokračovat s AC/DC i nadále. Pokud by se ale Johnson chtěl vrátit, musel by nejspíše ustoupit.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám