Hlavní obsah

Výměnu manželek sledovaly více než dva milióny lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výměna manželek (Nova) poráží ve sledovanosti všechny večerní pořady a překonala hranici dvou miliónů diváků. Hravě by tak porazila i Velkého bratra. Ten má vlastně štěstí, že Výměnu manželek vysílá Nova a ne konkurence.

Článek

Na Výměnu manželek, což je ze zahraničí převzatá reality show stejně jako Big Brother, se v pondělí dívalo 2,11 miliónu lidí, ostatní pořady byly značně pozadu. 

"Výměna byla (nepočítáme-li Televizní noviny) nejsledovanějším pořadem na všech televizích od 1. září," upozorňuje mluvčí Novy Veronika Šmítková. 

Na druhém místě skočil novácký akční seríál Kobra 11 (1,5 miliónu diváků). Na Vyvolené se dívalo 1,23 miliónu diváků a Nemocnici na kraji města po 20 letech (ČT1) zvolilo jen něco přes milión lidí. [Graf sledovanosti]

Výměna manželek je momentálně nejúspěšnější reality show. Na Big Brothera se v neděli dívalo o dost méně lidí (1,5 miliónu) a ve středu to bylo dokonce jen kolem miliónu.

Pořad je založen na tom, že hlavní aktérka musí přežít v cizí domácnosti a postarat se o všechno včetně dětí a zvířátek. Místo přehlídky hlouposti, prázdných plků a uměle vyvolaných naschválů typických pro ostatní reality show tak diváka pobaví o něco skutečnější problémy lidí v nekašírovaném domácím prostředí.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám