Hlavní obsah

Vymazán. Vyšel trailer Spaceyho filmu bez Spaceyho

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na internetu je nový trailer k filmu Všechny prachy světa. Jednu z podstatných rolí v něm hrál Kevin Spacey, ale v traileru ho nenajdete. Byl digitálně vystřižen a nahradil ho Christopher Plummer.

Všechny prachy světaVideo: Vertical Ent.

 
Článek

Herec, který dosud nebyl za nic odsouzen, se stal černou ovcí kvůli obviněním ze sexuálního obtěžování a jeho kariéra byla zcela zlikvidována. Z hotového filmu zkrátka zmizel. Během měsíce tvůrci předělali film, trailer, plakáty a veškeré další PR materiály, aby se Spaceyho zbavili. Celá akce stála milióny dolarů, a otázkou zůstává, jestli z herce tak bezprecedentním postupem spíše nedělají oběť.

Foto: Profimedia.cz

Christopher Plummer

Foto: Reuters

Kevin Spacey.

Film vypráví o únosu vnuka chladného miliardáře J. Paula Gettyho, kterého teď nově hraje Christopher Plummer. Ten odmítl zločincům zaplatit, i když by to pro něj finančně nic neznamenalo. V dalších rolích si zahráli Mark Wahlberg a Michelle Williamsová.

Přetáčení hotových filmů sice není úplná novinka, ale dříve se to dělalo spíše v případě, kdy herec zemřel. Sám Spacey to nekomentuje, stáhl se do soukromí a aktuálně nic nenatáčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám