Hlavní obsah

Veronika Wildová v klipu o castingu na pana Vyvoleného

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkářka Veronika Wildová vydává se svou kapelou Divoko nový singl. Jeho poselství je jednoznačné: Holka, měla by ses vdát! Videoklip k písni má na Novinkách.cz premiéru.

Nový klip Veroniky Wildové.Video: archiv umělykně

 
Článek

„Klip je odlehčeným náhledem do ženské mysli. Jde v něm o casting na pana Vyvoleného, a kritéria jsou v něm přísná. Kandidáti musí v různých disciplínách prokázat, že jsou ideálním ženichem. Hodnotí je porota i poradní sbor nevěstiných družiček,” řekla ke klipu Wildová.

Po loňském singlu Krásnější ženy, který se několik týdnů držel ve Folkparádě Českého rozhlasu a pomohl kapele na její vysněné festivaly (Rock for People, Sázavafest), se Wildová i s kapelou Divoko rozhodla pro novou producentskou spolupráci. Své jarní EP, kterému předchází právě vydání nového videoklipu, natočila s pomocí projektu Music Cluster. O produkci se postaral Ondřej Škoch, autor, producent a bývalý člen kapely Chinaski.

Foto: Lucie Levá

Veronika Wildová se svou kapelou Divoko čile koncertuje.

Píseň Holka, měla by ses vdát, která původně zaujala fanoušky na YouTube v čistě akustické verzi s pianem, získala moderní zvuk, jenž celou kapelu posunul na vyšší úroveň. Nahrávání probíhalo v All Senses studiu Štěpána Škocha, mix a mastering si vzal na starosti Daniel Jereme Šída, který je zároveň režisérem videoklipu. Za kamerou stál David Pacholík, jenž tímto s Wildovou spolupracoval už na třetím klipu.

Reklama

Výběr článků

Načítám