Hlavní obsah

Ve StarDance skončily dva páry během jediného večera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobotní večer patřil v České televizi oblíbené taneční soutěži StarDance. Čtvrtý soutěžní večer se o hlasy diváků ucházelo osm párů a moderování se opět ujala dvojice Marek Eben a Tereza Kostková, která minulou sobotu nemoderovala kvůli onemocnění koronavirem. Diváci rozhodli, že do dalšího kola se nepodívají Zdeněk Godla a Tereza Prucková. Kvůli nemoci soutěž opustili také Simona Babčáková s Martinem Prágrem.

Ve StarDance dotančili Zdeněk Godla a Tereza PruckováVideo: Novinky

 
Článek

Soutěžní páry předvedly rumbu, tango a paso doble. „Ani nevíte, jak ráda vás vidím. Moc jsem se těšila,“ řekla na začátek Kostková a dodala, že bohužel má špatnou zprávu. Kvůli nemoci musela skončit Simona Babčáková s Martinem Prágrem.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Simona Babčáková a Martin Prágr

Jako první vtrhli na parket Jan Cina a Adriana Mašková, kteří tančili paso doble. „Byl to nádherný začátek večera,“ svěřil se Eben po dotančení dvojice. „Mám romantickou náladu dneska. Stal se z tebe skvělý vrátný dnešního večera, mělo to jednu chybu, že nemáme co hodnotit,“ řekl porotce Richard Genzer. „Technika byla slušná, mělo to jen jednu chybu, že jste laťku nasadili hodně vysoko,“ přidal se Jan Tománek. Pár si odnesl 35 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Na snímku Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík

Tango rozjela na parketu dvojice Marika Šoposká a Robin Ondráček. „Mělo to napětí, bavilo mě to, mělo to entuziazmus,“ svěřila se Tatiana Drexler. „Byla jste charismatická tanečnice, bylo tam hodně tanga,“ doplnil Jan Tománek. Pár si vytancoval 29 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Na snímku Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál

Do třetice se divákům předvedla dvojice Tereza Černochová s Dominikem Vodičkou. „Tereza pro všechny tanečníky večera uvařila skvělé kari,“ řekl po dotančení Eben.

„Tereza je ještě lepší než Dominik. Pokud to kari bylo stejně tak dobré jako tango, tak bych si ho taky dal. Rád bych si s tebou zatančil,“ zasnil se Zdeněk Chlopčík. Dvojice si vysloužila první desítky, celkem 39 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Na snímku Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková

Paso doble předvedl Zdeněk Godla a Tereza Prucková. „Ty tancuješ a má to jen tři kroky, jeden dopředu, druhý dozadu a třetí je libovolný, a mě to baví,“ ohodnotil tanec Richard Genzer. „Chci vyzdvihnout Terezinu práci, ona z vás dostane absolutní pravdu. Je to maximum z toho, co z vás může dostat,“ uvedla Drexler. „Nebylo to paso doble, ale tančil tam chlap,“ přidal si Zdeněk Chlopčík. Pár dostal 22 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jan Cina a Adriana Mašková

Své taneční umění v tangu předvedl také Tomáš Verner a Kristýna Coufalová. „Zvládnutá technika, zvládnutá choreografie. Pánev byla vzadu, ale jinak se mi to číslo moc líbilo. Ramena spravil,“ zhodnotil Tomáše Vernera Jan Tománek. Dvojice obdržela 36 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Tereza Černochová a Dominik Vodička

Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík jako další obsadili taneční parket a zatancovali rumbu. „Stupňujete se v emocích, a to je dobře. Ale chtělo by se to ještě více odevzdat umění Marka a uvolnit se. Mé hodnocení se zvýšilo o bod,“ řekla Tatina Drexler. „Byla to nádherná choreografie. Rumba je i o vnímaní doteků, a to mi tam trochu chybělo, ale tanec nebyl špatný,“ konstatoval Chlopčík. Tanečníci si vybojovali 27 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zdeněk Godla a Tereza Prucková

Dalším párem, který z minulého kola však neměl žádné body, byl Mirai Navrátil s Lenkou Norou Návorkovou. „Všechno hezké a pěkné, ale tancuje se také vrškem, tam by to chtělo trochu uvolnit, ale jinak tango v pořádku,“ vylíčil Richard Genzer. „Technika byla výborná, ovšem to držení těla bylo však strašné,“ podotkla Drexler. Dvojice získala 27 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Marika Šoposká a Robin Ondráček

Poslední pár, který rozproudil diváky nejen v sále, byla Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál. „Váš tanec měl dvě části, v jedné jste byla úžasná, v té druhé jste nestíhala. V té rychlé jste jela na doraz a myslím, že jste z toho neměla dobrý pocit. V pomalé části vám to sedělo,“ svěřil se Chlopčík. „Váš výraz byl, jako byste šla hrát olympijský turnaj,“ doplnil Tománek. Pár si vytančil 31 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Čtvrtý soutěžní večer televizního pořadu StarDance v sobotu 6. listopadu 2021

Tento rok je show poznamenána pandemií covidu-19, kdy organizátoři museli minulý týden narychlo měnit moderátora i tanečníky. Lidé v hledišti také musejí mít nasazené respirátory. V minulém kole se nevyřazovalo, hodnocení se tanečním párům přičetlo až nyní. Minulý týden zastoupil nemocnou Terezu Kostkovou Aleš Háma. Netančili také herečka Simona Babčáková s Martinem Prágrem a muzikant Mirai Navrátil s Lenkou Norou Návorkovou.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám