Hlavní obsah

Ve StarDance skončili Marek Dědík a Olga Šípková

Další kolo osmé řady taneční soutěže StarDance s oblíbenou moderátorskou dvojicí Tereza Kostková - Marek Eben se odehrálo v sobotu večer. Vyřazen byl soutěžní pár Olga Šípková a Marek Dědík.

Foto: Právo

Kristýna Leichtová a tanečník Václav Masaryk

Článek

Španělským tancem paso doble zahájili herečka Kristýna Leichtová a tanečník Václav Masaryk. Porota byl vcelku spokojená, shodla se, že dříve Leichtová působila trošku těžkopádně, ale v sobou předvedla dosud nejlepší výkon, i když vyzařuje méně energie než její partner. Celkově pár obdržel od poroty ve složení Jan Révai, Tatiana Drexler, Radek Balaš a Zdeněk Chlopčík 25 bodů.

Foto: Právo

Roman Zach s Andreou Třeštíkovou

Roman Zach s Andreou Třeštíkovou předvedli slowfox. Podle poroty byli nesmírně elegantní a plynulí. Zach prý dokonale využil svou vysokou postavu. Porotci se shodli na velmi vysokém hodnocení 35 bodů.

Foto: Právo

Jana Plodková s tanečníkem Michalem Padevětem

Jana Plodková s tanečníkem Michalem Padevětem pokračovali dalším paso doble. Radek Balaš řekl, že to „byl nářez v muzice i choreografii“. Ani ostatní neměli větší námitky. Celkově pár obdržel skvělých 35 bodů.

Foto: Právo

Herec Zdeněk Piškula a tanečnice Veronika Lálová

Herec Zdeněk Piškula a tanečnice Veronika Lálová předvedli výjimečný výkon. „Bylo to nádherné, skvělé,“ řekl Zdeněk Chlopčík, jen trochu zkritizoval nášlapy. Radek Balaš tanečníka poučil, že mu na botě chybí guma, a mladý pár dostal skvělých 37 bodů.

Foto: Právo

Emanuele Ridi s tanečnicí Lucií Hunčárovou

Pak přišli na řadu kuchař Emanuele Ridi s tanečnicí Lucií Hunčárovou a další paso doble. „Manu, ty jsi konečně ukázal svoje maximum,“ řekl Jan Révai. „Něco tak zvláštního jsem už dlouho neviděla,“ dodala méně nadšená Tatiana Drexler. Pár dostal jen 22 bodů.

Foto: Právo

Olga Šípková s tanečníkem Markem Dědíkem

Slowfox zatančili Olga Šípková s tanečníkem Markem Dědíkem. Porota byla spokojená, podle Révaie to bylo „v choreografii i nasazení výjimečné“. Stačilo to na celkových 32 bodů.

Foto: Právo

Ondřej Bank a Eva Krejčířová

Následovali Ondřej Bank a Eva Krejčířová. Podle Tatiany Drexler tam „byly chyby, ale přesto se jí to líbí“. Podle Zdeňka Chlopčíka vypadal Bank „velmi mužně“, ale pak ztratil rytmus. Celkově to porota ocenila pouze 26 body.

Foto: Právo

Anna K a tanečník Marek Hrstka

Posledním párem večera se stali zpěvačka Anna K a tanečník Marek Hrstka. „Nádherná choreografie, exkluzivní,“ řekl Zdeněk Chlopčík. „Šli jste jako jeden člověk, absolutní splynutí,“ poznamenala Tatiana Drexler. Závěrečných 31 bodů se zařadilo do průměru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám