Hlavní obsah

Ve čtvrté řadě StarDance zatančí Langerová, Čvančarová a Rašilov

Právo, Jana Perglerová

Česká televize se již po čtvrté ponoří do víru tance. Po roční přestávce se vrátila k osvědčené a diváky oblíbené taneční soutěži StarDance... když hvězdy tančí, kde po boku profesionálních tanečníků a tanečnic soutěží v standardních a latinskoamerických tancích a o přízeň poroty a diváků se ucházejí herci, zpěváci a tváře České televize (letos moderátor Alexander Hemala a kuchař z Kluků v akci Filip Sajler).

Ve čtvrté řadě StarDance zatančí Langerová, Čvančarová a RašilovVideo: ČTK

 
Článek

Soutěžit měla i herečka Taťjana Medvecká, ale kvůli zranění kolena musela ze soutěže, respektive z taneční přípravy, odstoupit. S Michlem Kurtišem si nakonec zatancuje Aneta Langerová.

Vysílat se začne v sobotu 30. října na ČT jedničce od 20.00 hodin a finále uvidíme před Vánocemi, v sobotu 18. prosince. Změnilo se místo konání. Holešovické Výstaviště nahradí ateliér číslo 8 na pražském Barrandově, kam se vejde dvojnásobek diváků než do pavilonu pod Křižíkovou fontánou, kde předchozí tři ročníky klání probíhaly.

Během soutěže zazní 60 písniček v úpravě Martina Kumžáka, jehož Moondance Orchestra tanečníky doprovodí. Vysílání proběhne poprvé ve špičkové kvalitě HD a vícekanálovém zvuku.

Osvědčení moderátoři Kostková a Ebenem poradili na čtvrteční tiskové konferenci soutěžním párům, co mají dělat. Kostková radí, aby šly do všeho s radostí. Eben přišel s praktickou radou: „Počítejte s tím, že v polovině budete mít všeho fyzicky dost a budete se snažit ze soutěže vypadnout. Také se připravte na to, že po dlouhou dobu neuvidíte své partnery, protože budete stále trénovat. A také, že neuniknete bystrým očím bulváru.“

ČT si přeje, aby se na StarDance dívalo, stejně jako v předchozích ročnících, průměrně 1,6 mil. diváků. „Finále kolem dvou miliónů diváků, to už je snové, ale pro nás je důležitější spokojenost diváků,“ podotkla zastupující programová ředitelka ČT Kristýna Taberyová. Podle ní se na soutěž dívají mladší i zralejší věkové ročníky, i když ty jsou ve sledování početnější. „StarDance je optimální formát pro médium veřejné služby. Baví, vzdělává a má početné publikum,“ míní Taberyová.

Soutěžní páry:

herec Pavel Kříž a Alice Stodůlková

zpěvačka Monika Absolonová a Václav Masaryk

herec Saša Rašilov a Karolína Majerníková

kuchař (z Kluků v akci) Filip Sajler a Veronika Šmiková

herečka Veronika Žilková a Marek Dědík

zpěvačka Aneta Langerová a Michal Kurtiš

herečka Jitka Čvančarová a Lukáš Hojdan

moderátor Alexander Hemala a Jitka Šorfová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám