Hlavní obsah

V písni a videoklipu kapely Kucharski jde vážené paní o život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nela Boudová ve videoklipu kapely Kucharski musí na zámku řešit zapeklitého nápadníka. Režisér Tomáš Matonoha připravil jako první z připravované trilogie klipů se skupinou Kucharski video k písni Vážená paní. Videa vznikají na skladby ze druhého řadového alba Beze jména, na kterém klasici alternativy ušili básním Jiřího Kucharského rytmicky a zvukově pestrý rockový kabát.

Kucharski - Vážená paníVideo: Kucharski

 
Článek

Klipy kapela natáčela na zámku v Náměšti nad Oslavou. Režie se ujal herec Tomáš Matonoha, který se zpěvákem Václavem Bartošem spolupracuje dlouhodobě a vytvářel klipy i pro jeho další skupinu FruFru. V hlavní roli klipu k písni Vážená paní se představuje Nela Boudová, která s duem tvůrců Matonoha - Bartoš spolupracovala už dříve.

K natáčení, které proběhlo v mrazivých zimních dnech, Boudová řekla: „Natáčení bylo hodně zábavné, i když byla na zámku příšerná zima. Výhodou bylo, že Tomáš byl dobře připravený a věděl přesně, jak má videoklip vypadat.“

Kapela Kucharski se sešikovala v roce 2018 pod vedením zpěváka Václava Bartoše. Druhé album Beze jména vyšlo na jaře roku 2021 a oproti debutu Láska co bezhlavě bolí vyznačuje košatějším zvukem a písničkovými formami.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám