Hlavní obsah

V klipu k písni SebeLovesong ztvárnil Xindl X všechny postavy

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák a skladatel Xindl X nabízí videoklip k písni SebeLovesong, která se objeví na připravovaném studiovém albu Terapie. Opět sází na typický autorův textařský rukopis plný slovních hříček. A jak název napovídá, píseň je milostným vyznáním. Tentokrát sobě samotnému. Na Novinkách.cz má premiéru.

Xindl X v klipu k písni SebeLovesong.Video: archiv umělce

 
Článek

„Asi většina písní, které kdy vznikly, jsou o lásce k nějaké druhé osobě,“ říká Xindl X. „Ještě jsem ale nenarazil na žádnou, která je o lásce k sobě samému. Vždyť se přece říká, že kdo nedokáže mít rád sebe, nedokáže milovat ani nikoho jiného. Tak jsem si řekl, proč nenapsat píseň o sebelásce, i když trochu neopětované.“

Klip natočil režisér Michal Skořepa, spolu s Xindlem X vymýšleli i scénář. „Vzhledem k tématu písně přišel Michal s nápadem, abych v klipu zahrál všechny role. Naštěstí jsem coby písničkář a scenárista zvyklý sedět na několika židlích najednou,“ doplňuje Xindl X.

„Bylo těžké si uhlídat všechny Ondry na place, každý byl úplně jiný. Ale nakonec přišel Xindl X a dal tomu pořádek,“ dodal Skořepa.

Nový klip je nejen předzvěstí nového alba Terapie, které Xindl X plánuje vydat na podzim tohoto roku, ale též pozvánkou na největší koncert jeho letošní koncertní sezóny v novém pražském hudebním sále O2 universum. Odehraje se 25. listopadu 2021.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám