Hlavní obsah

Tereza Balonová představuje nový singl a videoklip k velmi osobní písni Jsem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po skladbách Sama v peřinách, Neposloucháš a Tak málo přichází zpěvačka, skladatelka a kytaristka Tereza Balonová s novou písní a videoklipem Jsem. Je úvodní z debutového alba Půlnoc, které vyjde již 25. března. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Tereza Balonová v klipu k písni JsemVideo: Universal Music

 
Článek

Jsem je Balonové čtvrtý videoklip od roku 2019, kdy na sebe tehdy jako čerstvě plnoletá poprvé upozornila. Od té doby byla aktivní především na pódiích. Má za sebou mimo jiné hostování na turné skupiny Jelen nebo písničkáře Pokáče.

V mezičase sbírala zkušenosti a zároveň psala nové písně, které průběžně natáčela pod dohledem producenta Martina Ledviny. Na konci loňského roku už měla pohromadě dost natočeného materiálu, aby mohla ohlásit vydání debutového alba.

„Song Jsem, jak už název napovídá, je hodně osobní záležitost. Mapuje mé aktuální pocity. Ty se především týkají hledání vztahů, cesty, kterou se na prahu dospělosti vydat. O tom je vlastně celé album Půlnoc. Je to můj život,“ popisuje Balonová.

Režie videoklipu se ujal Ondřej Urbanec, který už předtím se zpěvačkou spolupracoval na videoklipech k písním Tak málo a Sama v peřinách.

„Snažili jsme se naplnit její představu, že tentokrát nebudeme ve videoklipu ztvárňovat konkrétní příběh. Necháme naopak působit jenom hudbu a Terezinu energii a obsah ať si lidé doplní sami. Spolupracuji s Terezou už potřetí. Je radost být u toho, jak se z ní během pár let stala profesionálka. Přitom si zachovala dívčí kouzlo,“ sdělil Urbanec.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám