Hlavní obsah

Televizní Velký bratr byl ukončen kvůli násilí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská televizní stanice Channel 4 ukončila ve čtvrtek nad ránem páté pokračování reality show Velký Bratr, když v domě, kde žili účastníci propuklo násilí. Přenos ukončil digitální kanál E4, který show vysílá v noci, mezi druhou a třetí hodinou ráno.

Foto: Ivana Kvasnicová
Článek

Emmu Greenwoodovou a Victora Ebuvu od sebe museli oddělit, když se v noci na sebe vrhli. Viktor, který ji už dříve označil za stupidní rasistku, ji polil bílým vínem. Další účastník soutěže Jason začal všem nadávat a vyhazovat nábytek. Pořadatelé na místo vyslali bezpečnostní službu.

Násilí však diváci neviděli, ve vysílání přímý přenos nahradily dříve natočené záběry klidného domu.

Divoká pátá série

Není to prvním problém v páté sérii. Jedna z účastnic byla už dříve vyloučena kvůli svému chování poté, co dostala tři dopisy od pořadatelů. Dům, ve kterém se odehrávala páté série byl méně pohodlný než předchozí, obyvatelné prostory jsou menší a v jediné ložnici není ani dost postelí pro všechny. Větší napětí vyvolalo větší zájem diváků. Ve středu soutěž sledovaly 6,3 miliónu diváků, což je jen o 400 000 méně, než kolik se dívalo na úvod páté série před čtrnácti dny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám