Hlavní obsah

StarDance začne 16. října. Tančit budou Babčáková, Černochová, Godla i Cina

Česká televize představila další sezónu zábavného pořadu StarDance a nové páry se ukázaly v šatech od Tatiany Kovaříkové. Pořad začíná 16. října.

Foto: Česká televize

Porota: Richard Genzer, Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Jan Tománek

Článek

V dalším ročníku StarDance budou zápolit o přízeň poroty a diváků Simona Babčáková a Martin Prágr, Adriana Mašková a Jan Cina, Tereza Černochová a Dominik Vodička, Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík, Tereza Prucková a Zdeněk Godla, Lenka Nora Návorková a Mirai Navrátil, Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál, Marika Šoposká a Robin Ondráček, Veronika Lálová a Pavel Trávníček a Kristýna Coufalová s Tomášem Vernerem.

Moderovat budou opět Marek Eben a Tereza Kostková.

„Když přijde ta nová sada lidí, tak přinesou nové příběhy. Každý nějaký má. V tom se člověk musí prohrabat, což já dělám docela rád,” uvedl Eben. „Já s těmi tématy zkusím nějak pracovat. Ale že by existovala jedna věta, kterou když řeknete, tak se ten host okamžitě uvolní? Mě žádná nenapadá.”

Uctí Suchého

Jeden večer bude patřit filmovým písním. Kouzelný večer se chystá na 30. října a jeden díl bude věnován písničkám Jiřího Suchého, protože letos slaví devatesátiny.

Foto: Česká televize

Všichni účastníci StarDance

Odborným poradcem pořadu je Marek Zelinka. „Jsem takové třetí oko, s tanečními páry probíráme nápady na choreografie, řešíme konkrétní kroky nebo pasáže, celkový dojem, rekvizity, bavíme se o kostýmech, někdy i o stylu práce. Snažím se je povzbudit a vybičovat tak, aby jednotlivá čísla byla co nejpovedenější,“ vysvětlil Zelinka.

Kreativní producentkou StarDance je Lucie Kapounová, vedoucí projektu a scénáristkou Barbora Suchařípová. Funkci výkonného producenta zastává Vojtěch Svoboda.

Porotu tvoří Tatiana Drexler, Richard Genzer, Zdeněk Chlopčík a Jan Tománek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám