Hlavní obsah

Skupina Jelen nahrála video k písni V oblacích napodruhé

Písnička V oblacích se stala jednou z nejúspěšnějších na posledních koncertech skupiny Jelen. Proto se rozhodla vydat ji jako singl a natočit k ní videoklip. Režíroval ho František Effenberger. Na Novinkách.cz má premiéru.

Skupina Jelen ve videoklipu k písni V oblacích.Video: Universal Music

 
Článek

Zpěvák a kytarista skupiny Jindra Polák tomu říká: „Úplně upřímně musím říct, že se nám na první pokus video k písni V oblacích natočit nepodařilo. Někdy se to stane. Snažili jsme se děj videa poskládat z mikropříběhů z městského prostředí. Ty ovšem do sebe nezapadly a s náladou písně se prostě nepotkaly. Proto jsme na druhý pokus oslovili režiséra Františka Effenbergra, který s námi točil jedno z prvních videí. K písni Magdaléna. Vlastně k našemu nejsledovanějšímu videu. A udělali jsme dobře. František natočil obrázky, které podle nás přesně vystihují náladu písničky.“

„S muzikanty ze skupiny Jelen je radost spolupracovat. Je to parta profesionálů, která miluje muziku,“ dodává režisér.

Skupina Jelen příští rok oslaví deset let své existence. Má za sebou úspěšnou dekádu. Za tu dobu se vypracovala mezi nejžádanější jména české hudební scény. Vytvořila si vlastní osobitý rukopis a její písně za tu dobu „zlidověly“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám