Hlavní obsah

Silvestrovskou televizi ovládne Jiřina Bohdalová

Právo, Eva Zajíčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bude to stejné jako vždy: koncem roku se v tuzemských televizích vystřídají opět jen ty nejpopulárnější tváře. Nejžádanější silvestrovskou stálicí je Jiřina Bohdalová s Karlem Šípem, a tak se oblíbená česká herečka představí na obrazovce České televize i ve velké rodinné show na Nově, kde se pokusí odletět na Mars.

Článek

Nejsledovanější tuzemská televize natáčela silvestrovskou show devět dní, na scéně se vystřídalo na 200 účinkujících, z toho 60 sólistů, na scénáři se podílelo třináct autorů. Rodinnou show bude provázet Václav Postránecký, moderátor jednoho z nejsledovanějších zábavních pořadů Novy.

Muzikálové melodie zazpívají Dara Rollins, Ilona Csáková a Dasha, vtipy bude vyprávět Yvetta Blanarovičová, zazpívat přijdou také Jiří Korn, Helena Vondráčková, Karel Gott a Lucie Bílá i letošní finalisté soutěže Česko hledá SuperStar a chybět nebudou ani další tváře Novy: Ivan Mládek, Josef Náhlovský nebo Milan Pitkin a Tele Tele parta.

Na Primě bude fičák

Prima loni poprvé slavila silvestr poslední den v roce jako všichni, a nikoli o den dříve. Přestože svou reality show VyVolení už v té době vysílat dávno nebude, na závěr roku se její účinkující ještě vrátí v pořadu To byl fičák.

Zbytek večera postaví nejmenší televize na svých stálicích: Jiří Krampol si pozval do svého pořadu Nikdo není dokonalý sexuologa Radima Uzla a modelku Ivu Kubelkovou, Zdeněk Izer připravil novinku Jen blbni!, která se začne na obrazovce Primy objevovat od března příštího roku. Skeče nakoupené v zahraničí doplní vlastními a k tomu si bude zvát i hosty. Večer završí opět Bára Štěpánová, tentokrát se Silvestrovským sanatoriem, v němž se zaměří na deset nejběžnějších konfliktů mezi muži a ženami. Na Nový rok bude Nova vstávat s Krakonošem a lyžníky, na večer chystá premiéru Kameňáku III, veřejnoprávní televize chystá český film Želary a Prima premiéru filmu Smrt na Nilu s Davidem Suchetem jako Herculem Poirotem.

Silvestrovský program ČT najdete zde 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám