Hlavní obsah

Rockeři poběží štafetu. Bubeník Adam Jánošík tak pokračuje v očistě

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní O2 Pražská štafeta se uskuteční od 25. do 27. června na Výstavišti v Holešovicích. Mezi účastníky bude i čtyřčlenný tým českých rockerů. V jejich čele stojí bubeník skupiny The Atavists Adam Jánošík.

Foto: Jiřina Šimková

Adam Jánošík přijal běh do svého hudebního života.

Článek

„V prosinci loňského roku jsem se začal v léčebně v Kosmonosích léčit ze závislosti. Ve volných chvílích jsem začal běhat a chytlo mě to tak, že se běh stal součástí mé terapie a nyní i života. Pokračuju v něm dosud. I díky němu jsem teď zase v plné síle. Proto jsem se rozhodl oslovit své hudební kamarády a zúčastnit se štafety,“ vysvětlil Jánošík.

Čtyřčlennou štafetu budou kromě něho tvořit František Táborský ze skupiny Chinaski, Márdi z kapely Vypsaná fixa a Martin Křížek, Jánošíkův spoluhráč z formace The Atavists. Ta letos získala dvě hudební Ceny Anděl a v neděli 25. května vystoupí v pražských Letňanech jako host koncertu britských Muse.

O hudební stránku programu O2 Pražské štafety se budou starat dramaturgové festivalu Rock for People. Na oplátku pořadatelé štafety, společnost Run Czech, chystá sportovní aktivity na Rock for People, který se odehraje na začátku července v Hradci Králové.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám