Hlavní obsah

Rage Against the Machine nepřijedou. Ruší celé turné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncert v Praze a celé evropské turné Rage Against the Machine se ruší. Fanoušci, kteří léta čekali, až se skupina dá dohromady, se tak opět nedočkají.

Foto: Live Nation

Rage Against the Machine

Článek

Kvůli zdravotnímu stavu zpěváka Zacka de la Rochy se kapela rozhodla zrušit celé evropské turné. Neuvedli, o co přesně jde, ale zahraniční média připomínají, že de la Rocha si v červenci v Chicagu poměrně vážně zranil nohu.

„Zack se  musí vrátit domů kvůli odpočinku a rehabilitaci,“ uvedli v tiskovém prohlášení. Lety, cestování a nabitý program v Evropě podle nich představují až příliš velké riziko pro zhojení zranění.

„Omlouváme se všem fanouškům, kteří čekali roky, aby nás viděli,” zdůraznili členové kapely.

RECENZE: Lehce natvrdlému Predátorovi to nandá holka s lukem

Film

Skupina Rage Against the Machine patří k nejvýznamnějším formacím posledních třiceti let. V roce 1992 přišla s mimořádně agresivní, strhující kombinací funky basy, těžkých riffů a rapu na eponymním albu. Posbírali dobré recenze a různé ceny. Poté vydali rovněž kvalitní alba jako Evil Empire a The Battle Of Los Angeles. Získali nominaci na cenu Grammy v kategorii nejlepší rockové album, ale kapela se rozpadla.

Tim Commerford, Zack de la Rocha, Tom Morello a Brad Wilk se po dlouhé pauze domluvili na comebacku a v Praze měli hrát už v roce 2020. Nedošlo k tomu, protože přišla pandemie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám