Hlavní obsah

Písničkář Michal Horák je Vpoho. I s Hynkem Čermákem jako šéfem

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na jaře se vydal na virtuální Rande s Berenikou Suchánkovou, před prázdninami byl V toleranci s Terezou Balonovou a teď je Vpoho. Písničkář Michal Horák vydává v premiéře na Novinkách.cz klip, v němž vystřídal hned několik rolí. Královsky se při nich bavil a nerozhodil ho ani volný pád, ani mít za šéfa herce Hynka Čermáka.

Michal Horák v klipu k písni VpohoVideo: Supraphon

 
Článek

„Nejblíž mi ze všech lokací a roli bylo nejspíš letištní prostředí, to mě odmalička fascinovalo,“ komentuje Horák to, že během pár minut vystřídal v novém klipu v režii Martina Hammerschlaga mimo jiné roli baristy, basketbalisty-rappera, zvládl se stát zaměstnancem století a coby pilot-kaskadér si pod dohledem profesionálů vyzkoušel i tandemový seskok z letadla.

Foto: Supraphon

Herec Hynek Čermák (vlevo) a písničkář Michal Horák při natáčení klipu.

„Na to, že mám tyto adrenalinové záležitosti rád a už jsem zkusil leccos včetně skoku na laně, jsem byl ze seskoku ze čtyř kilometrů vystrašený. A to jsem dokonce během natáčení skákal dvakrát, jednou na zkoušku a jednou naostro. Ale musím říct, že bych si to klidně zopakoval, byl to neskutečný zážitek,“ dodává písničkář.

Svůj nový singl kromě samostatných vystoupení představí naživo s dalšími písněmi z loňského debutu Michalovo cédéčko i v úvodu zmíněnými singly během října až prosince na Snad někdo přijde tour.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám