Hlavní obsah

Petr Bende natočil klip k písni Tisíce cest s Bárou Štěpánovou. Ta si ho naklonovala

Zpěvák a hudebník Petr Bende vydává nový videoklip a singl k písni Tisíce cest. V hlavní roli nového videoklipu neúčinkuje sám zpěvák, ale fanynka, která ho ve videoklipu pronásleduje, a dokonce několikrát naklonuje. Této netradiční role se ujala herečka Bára Štěpánová. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Petr Bende v klipu k písničce Tisíce cest.Video: Supraphon

 
Článek

Hudbu písně napsal Petr Bende, otextoval ji Tomáš Tajchner a produkčně se jí ujal slovenský producent Randy Gnepa. Koncem léta byla skladba dokončena a videoklip k ní na sebe nenechal dlouho čekat. Bende oslovil režiséra Mejlu Basela, který má již na kontě dva jeho videoklipy.

„Když se Petr ozval s nabídkou, abych si zahrála v jeho videoklipu, vůbec jsem netušila, do čeho jdu. Písnička se mi ale líbila, a hlavně Petr je sympaťák. A režisér Mejla Basel je nadšenec, který umí. Zažili jsme při natáčení úžasný den a večer ve Valmezu,“ řekla Štěpánová, která si natáčení patřičně užila.

„S Bárou se známe dlouhá léta a jsem moc rád, že přijala mou nabídku a že se zhostila této role po svém. Při natáčení panovala opravdu veselá nálada a užili jsme si to naplno,“ doplnil Bende.

„Chtěl jsem pro tuto píseň nový zvuk, a proto jsem oslovil producenta Randyho Gnepu, se který jsem již spolupracoval v minulosti při jiných projektech. Toto je naše první spolupráce na mé autorské skladbě. Vtiskl novému singlu přesně tu vlnu emocí, kterou jsem chtěl, a také nový klávesový zvuk, který jsem doposud v žádném singlu nevyužil. Na skladbě jsme s Randym pracovali více než půl roku a s výsledkem jsem spokojený. Mix a mastering skvěle namíchal Pavel Kolařík ze studia Ch Records Třebíč,“ říká o vzniku písničky Bende.

Jeho spolupráce s Bárou Štěpánovou hotovým videoklipem nekončí. Přizval ji jako hlavního hosta na své tradiční vánoční turné.

Reklama

Výběr článků

Načítám