Hlavní obsah

Petr Bende musel přeložit vánoční turné

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z důvodu naplnění platných protipandemických opatření přeložil zpěvák Petr Bende své tradiční vánoční turné. Některé koncerty přesunul na prosinec roku 2022, jiné již na květen příštího roku.

Foto: archiv hudebníka

Petr Bende naplánoval koncerty až na příští rok.

Článek

„Těšte se na živé koncerty z obýváku. Snad brzy stihneme dokončit a zveřejnit na YouTube první premiéry skladeb, které jsme pro vás natočili na našich generálkách ve Velké Bíteši,“ doplnil.

Pokud jde o nové termíny koncertů, oznámil, že v pražském Divadle Kalich vystoupí 1. května, ve Fóru v Třebíčí 4. května, v Sono Centru v Brně 5. května a v kulturním domě ve Zbraslavi u Brna 8. května příštího roku. Termíny dalších přeložených koncertů budou teprve zveřejněny.

„V minulém týdnu jsem psal, že dáme ještě šanci pár koncertům. Chtěl jsem tak zachránit alespoň kousek našeho turné, které mělo letos slavit pětadvacáté výročí. V tuto chvíli ale opravdu chybí ještě prodej dost vstupenek na to, aby se koncerty mohly zrealizovat,“ dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám