Hlavní obsah

Pattinson bude Batman, dcera Lennyho Kravitze ztvární Catwoman

• Aktualizováno
Novinky, Stanislav Dvořák

Obsazení nového Batmana je jasné, šanci dostala mladá krev. Herec z teenagerských filmů Robert Pattinson ztvární titulní roli a Catwoman si zahraje dcera rockera Lennyho Kravitze Zoe.

Foto: Warner Bros

Zoe Kravitzová

Článek

V posledních letech se Zoe stává stále větší televizní a filmovou hvězdou. Hodně fanoušků získala v seriálech Californication a hlavně Sedmilhářky. U filmu se uplatnila v převážně komerčních snímcích a komiksových adaptacích, které nejsou vždy nejlépe kriticky hodnoceny. Zahrála si třeba ve sci-fi Po zániku Země, v X-Menech nebo ve filmech Šílený Max: Zběsilá cesta, Divergence, Lego Batman film a ve dvou dílech Fantastických zvířat podle předloh J. K. Rowlingové.

RECENZE: Životní role. Phoenixův Joker ze sebe vydal vše

Kultura
Foto: Prospero Pictures

Robert Pattinson

Robert Pattinson se po nekonečné teenagerské Twilight sáze snaží přesvědčit, že může být i dospělým seriózním hercem, nicméně ani filmy jako Dáma, High Life, Mapy ke hvězdám a Královna pouště zatím příliš nenadchly.

Režie filmu, který je ještě v rané preprodukci a v kinech objeví až v roce 2021, se ujal Matt Reeves. Natáčet se bude na přelomu let 2019 a 2020. Reeves má za sebou sci-fi Monstrum nebo dva díly Planety opic. Režírování Batmana převzal od Bena Afflecka.

Joker Joaquin Phoenix: Blýská se na Oscara?

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám