Hlavní obsah

Ozzy zlevnil vstupenky pod Říp a z Mladé Boleslavi pojede zvláštní linka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatel koncertu neúnavného rockového harcovníka Ozzyho Osbourna pod Řípem, který se koná 28. srpna, nabídl levnější lístky a rýsuje se i pohodlná možnost dopravy z Mladé Boleslavi.

Článek

Osbourne bude na akci nazvané Řípfest mimo jiné prezentovat nové CD Scream, které vyšlo v červnu. Jeho vydavatel umožnil příspěvkem pořadateli prodej vstupenek do Stříbrné zóny za 777 a do zlaté za 999 korun.

Nabídka byla zahájena 13. srpna a platí jen do pondělí 16. srpna do devíti hodin ráno na všech prodejních místech Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream.

Ozzy na Řípfestu nebude sám, přijedou také Ken Hensley, Nazareth, Korn a několik českých skupin, které budou hrát v předprogramu zhruba od deseti hodin dopoledne. Samotný Osbourne by měl podle programu vystoupit kolem jedenácté večer.

Dům kultury Mladá Boleslav současně oznámil, že zařídí zvláštní autobusovou linku z města na koncert a zpět. Bude odjíždět od domu kultury v 8.30 a 11.30, více informací na dkmb.cz.

Anketa

Na koho se těšíte nejvíc?
Ozzy
63,6 %
Korn
21,6 %
Nazareth
9,3 %
Hensley
5,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 343 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám