Hlavní obsah

Obrazem: Madonna na turné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

V losangeleském sále The Great Western Forum v pondělí zahájila americká zpěvačka Madonna své turné Re-Invention. Na šňůru vyrazila po tříleté pauze. Odehraje na ní padesát koncertů. Vystupovat bude především ve velkých městech Severní Ameriky, do Evropy zamíří až v v polovině srpna.

Foto: Josef Zajíc

Výstava koček všech plemen. Ostrava, Černá louka 15.-16.8.2015.Cenami ověnčený kocour z Polska.

Článek

Vystoupení v Los Angeles ukázalo, že Madonna přišla s velkou show plnou střídání kostýmů, videoprojekcí i působivých tanečních čísel. Na pódiu ji doprovází na sto deset lidí. V repertoáru nechybí klasické hity včetně písní Papa Don´t Preach, Material Girl, Like A Virgin či Express Yourself.

Madonna se koncentruje na americké metropole, jako je New York, Chicago, Washington, Las Vegas, Anaheim, San José, Atlanta a Miami. Vystoupí i v kanadském Torontu. Jedenáct evropských koncertů se uskuteční jen ve třech městech, jedenkrát se zazpívá v Manchesteru, šestkrát se přestaví v závěru srpna v Londýně a od 1. do 5. září bude čtyřikrát koncertovat v Paříži.

Očekává se, že půjde o jeden z nejlukrativnějších podniků v branži. Koncerty by mělo shlédnout na 750 000 diváků. Ceny lístků se pohybují ve stovkách dolarů, na nejhorší místa stojí okolo 60 dolarů. Místo ve středu první řady v newyorské Madison Square Garden však přijde na 3840 dolarů.

Televize CBS k turné připravuje dvouhodinový speciál s Madonnou, který však bude vysílám se zpožděním, neboť zpěvačka je známá svými provokacemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám