Hlavní obsah

Novinka Guns N' Roses bude znít ve filmu s DiCapriem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě novinky ohledně skupiny Guns N' Roses přináší americký server RollingStone. Deska Chinese Democracy už reálně existuje, takže je snad po mnoha letech čekání možné uvěřit i poslední informaci o datu vydání (25. listopadu). Jedna z písní navíc míří do nového hollywoodského filmu.

Článek

RollingStone uvedl, že píseň If The World, která už unikla na internet stejně jako většina desky, se objeví ve filmu s Leonardem DiCapriem a Russellem Crowem nazvaném Body of Lies (americká premiéru je plánována na říjen).

Nahrávka If the World obsahuje kytary, které nahrával jak kytarista Robin Finck, tak Buckethead, který už v Guns N’ Roses není od roku 2004.

Náklady na desku překročily 13 miliónů dolarů

Album Chinese Democracy je někdy označováno za nejočekávanější desku v dějinách rockové hudby, poslední dobou je to už ale spíše kvůli délce čekání, než kvůli kvalitě alba.

Reklama

Související články

Cobain a Axl Rose se nenáviděli

Již zesnulý zpěvák a kytarista americké skupiny Nirvana a vokalista jiné formace Guns N’Roses William Axl Rose se nesnášeli. Píše o tom hudební manažer Danny...

Výběr článků

Načítám