Hlavní obsah

Nova představí nové studio Televizních novin

TV Nova představí 5. září nové studio pro zpravodajské, publicistické a sportovní pořady. Televizní noviny budou mít i nové logo.

Foto: TV Nova

Nové studio Novy

Článek

Na studiu pracovala televize s rakouskou architektonickou kanceláří Veech x Veech. „Vše je v souladu se strategickými cíli nejen naší společnosti, ale i celé CME přinášet kvalitní obsah a relevantní a důvěryhodné zpravodajství a být lídrem v inovacích a technologiích na televizním trhu,“ uvedl Kamil Houska, ředitel sekce zpravodajství a publicistiky.

„Nové stěny nemají svojí délkou v jiných českých televizích obdobu. Ve studiu chceme do budoucna využívat rozšířenou virtuální realitu v nejnovějším technologickém provedení pro analýzy a detailnější prezentaci jednotlivých zpráv.“

Foto: TV Nova
Foto: TV Nova
Foto: TV Nova
Foto: TV Nova

Nové logo TN

„Zaměřili jsme se na kombinaci různých materiálů – digitálních ploch, corianu, dřeva a pohledových textilií, chceme, aby divák celý prostor cítil, ale zároveň musíme pracovat s tím, že se do jisté míry jedná o 2D rozměr vnímaný přes obrazovku,” doplnil spoluautor návrhu Stuart Veech.

Změní se koncepce začátku relace, kde kromě jiných nových prvků uvidí diváci v rámci odpočtu Televizních novin každý den živý pohled do České republiky. Počasí bude podle tvrzení televize čitelnější a využije přes 100 kamer po celé ČR.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám