Hlavní obsah

Nová DVD: Zlo s lidskou tváří, Aladin, V oblacích či Godzilla II: Král monster

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlo s lidskou tváří vychází ze skutečného příběhu sériového vraha. Jako muzikálovou dobrodružnou komedii natočil Guy Ritchie film Aladin. Syn temnoty je superhrdinský sci-fi horor. Malý racek je hrdinou animovaného filmu V oblacích. Úspěch filmů Godzilla a Kong: Ostrov lebek vyvolal další kapitolu: Godzilla II: Král monster. V boxerském ringu válí Fighter.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Zlo s lidskou tváří

Příběh Teda Bundyho, jednoho z nejznámějších a zároveň nejmilovanějších sériových vrahů historie. Vypravěčem je Bundyho přítelkyně, která s ním v době vražd žila pod jednou střechou a o jeho hrůzyplné činnosti neměla potuchy. Až postupně zjistila, že muž, s nímž vede láskyplný rodinný život, je jedním z nejhledanějších a největších monster Ameriky.

Zlo s lidskou tváří, USA 2019, krimi drama, 108 min., režie: Joe Berlinger, hrají: Zac Efron, Lily Collinsová, John Malkovich, Haley Joel Osment, Angela Sarafyanová a další.

Obal DVD

Aladin

Vzrušující příběh o okouzlujícím pouličním zlodějíčkovi Aladinovi, kurážné a cílevědomé princezně Jasmíně a džinovi, který je dost možná klíčem k jejich budoucnosti.

Aladin, USA 2019, muzikál/komedie/dobrodružný, 128 min., režie: Guy Ritchie, hrají: Mena Massoudová, Will Smith, Naomi Scottová, Marwan Kenzari a další.

Obal DVD

Syn temnoty

Co by se stalo, kdyby nadané dítě z jiného světa ztroskotalo na Zemi, ale místo aby se pro lidstvo stalo hrdinou, začalo by se projevovat velmi zlověstně? Na takovou situaci nabízí odpověď film Syn temnoty.

Syn temnoty, USA 2019, sci-fi horor, režie: David Yarovesky, hrají: Elizabeth Banksová, David Denman, Jackson A. Dunn, Matt Jones a další.

Obal DVD

V oblacích

Manou je na mořského racka neobvykle malý a není se čemu divit. Ve skutečnosti je to totiž rorýs, mezi racky se jako pískle omylem připletl, získal si srdce jednoho páru a už s nimi zůstal. Teď se ovšem dozvěděl pravdu, objevil jiné rorýse, a odchází s nimi z domovského hnízda za dobrodružstvím. Ve městě není nouze o zábavu, nové kamarády a zážitky. Brzy se ale objeví nebezpečí, které ohrožuje všechny...

V oblacích, Německo 2019, animovaný/dobrodružný/komedie, 88 min., režie: Christian Haas a Andrea Blocková

Obal DVD

Godzilla II: Král monster

Ve výpravném akčním dobrodružství se Godzilla střetne s jedněmi z nejznámějších monster v historii popkultury. Nový film sleduje osudy kryptozoologické agentury Monarch, jejíž členové změří síly s armádou obrovských monster, včetně impozantní Godzilly.

Godzilla II Král monster, USA 2019, akční sci-fi, 132 min., režie: Michael Dougherty, hrají: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkinsová, Bradley Whitford, Kyle Chandler a další.

Obal DVD

Fighter

Biografické drama vypráví skutečný příběh o nepravděpodobné cestě Mickyho Warda za boxerským titulem v kategorii velterové váhy.

Na jeho cestě ho vedl nevlastní bratr Dicky, bývalý šampion, který kdysi úspěšnou kariéru vyměnil za drogy a kriminální činnost. Touha porazit soupeře v ringu se mění i v boj za rodinu a vlastní hrdost.

Fighter, USA 2010, 115 min., české titulky, režie: David O. Russell, hrají: Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adamsová, Jack McGee, Americo Presciutti, Jeffrey Corazzini, Dan Marshall...

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám