Hlavní obsah

Nová DVD: Tenkrát v Hollywoodu, Hodinářův učeň, Začít znovu a Toy Story 4 - Příběh hraček

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devátý film Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu se dějem vrací na konec šedesátých let minulého století. Pohádka Jitky Rudolfové Hodinářův učeň je určena celé rodině. Děti si zamilovaly i Toy Story 4: Příběh hraček. Druhou životní šanci má hrdinka filmu Začít znovu.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Tenkrát v Hollywoodu

Leonardo DiCaprio jako televizní herec uvadající slávy a Brad Pitt jako jeho dublér, řidič a možná jediný kamarád - to jsou hlavní postavy nového filmu Quentina Tarantina, který se v něm vyznává ze své lásky ke zlaté éře Hollywoodu.

Tenkrát v Hollywoodu, USA 2019, komedie/drama, 162 min., režie: Quentin Tarantino, hrají: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino a další.

Obal DVD

Hodinářův učeň

Nad kolébkou novorozeného Urbana stojí tři sudičky: dva dobří duchové mluví o bohatství a lásce, zlá sudička o chudobě a strastech. Z Urbana se brzy stává sirotek, kterého se ujme lakotný mistr hodinář a vezme ho do učení. Když Urban dospěje, zamilují se do sebe s hodinářovou dcerou Laurou. Ale mistr ho pošle do světa hledat bájné hodinky, které umí varovat před smrtí.

Hodinářův učeň, Česko/Slovensko 2019, pohádka, 102 min, režie: Jitka Rudolfová, hrají: Jana Plodková, Jaroslav Plesl, Václav Neužil ml., Viktor Preiss, Dana Droppová, Michal Balcar a další.

Obal DVD

Toy Story 4: Příběh hraček

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo chránit své dítě a starat se o něj, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět.

Toy Story 4: Příběh hraček, USA 2019, animovaný, 100 min., režie: Josh Cooley, v českém znění: Michal Dlouhý, Zbyšek Pantůček, Petra Tišnovská, Berenika Kohoutová, Vojtěch Kotek a další.

Obal DVD

Začít znovu

Nathalie je učitelkou filozofie na pařížské střední škole. Práci miluje a obzvláště ráda sdílí se svými žáky požitek z přemýšlení. Svůj čas dělí mezi svého manžela, dvě děti, bývalé studenty a velmi majetnickou matku. Jednoho dne jí dlouholetý životní partner oznámí, že ji opouští. Nathalii nezbývá, než se vypořádat s dosud nepoznanou samotou i nově nabytou svobodou.

Začít znovu, Francie/Německo 2016, drama, 98 min., režie: Mia Hansen-Løve, hrají: Isabelle Huppert, André Marcon, Edith Scob, Roman Kolinka a další

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám