Hlavní obsah

Nová DVD: Komorník, Enderova hra, Apokalypsa v Hollywoodu a Barbie - Perlová princezna

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komorník je životní příběh Cecila Gainese, který pracoval v Bílém domě a obsluhoval sedm prezidentů. Po devastujícím útoku mimozemšťanů se odehrává děj akční sci-fi Enderova hra. Po katastrofě se odehrává i sci-fi komedie Apokalypsa v Hollywoodu. Malým slečnám je určena Barbie – Perlová princezna.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 8. týden

Článek

Komorník

Od roku 1952 až do roku 1986 byl Gaines při tom, když se tvořily dějiny USA. Kromě toho, že se zasazoval o práva afroamerických zaměstnanců Bílého domu, bojuje celé roky svůj soukromý boj i na rodinné frontě: musí znovu najít cestu k odcizené manželce i ke svému synovi, který odmítá otcovu "služební" profesi.

Komorník, USA 2013, životopisné drama, 132 min., režie: Lee Daniels, hrají: Forest Whitaker, John Cusack, Lenny Kravitz, Robin Williams, Alan Rickman a další.

Enderova hra

Země je zničená a je jasné, že příští invaze bude totální a její výsledek definitivní. Lidstvo se proto rozhodne vycvičit novou generaci geniálních dětí na válečníky a vojevůdce. Díky kombinaci inteligence a empatie vyniká ve výcviku teenager Ender. Válka se ale blíží rychleji, než se zdálo, a Ender se stává jediným velitelem mezinárodní flotily.

Enderova hra, USA 2013, akční/ sci-fi, 115 min., režie: Gavin Hood, hrají: Asa Butterfield, Abigail Breslinová, Hailee Steinfeld, Harrison Ford, Ben Kingsley a další.

Apokalypsa v Hollywoodu

Příběh šesti přátel, kteří se po sérii katastrofických událostí, jež zničily Los Angeles, ocitají uvězněni v domě. Zatímco se svět venku hroutí, zmenšující se zásoby a ponorková nemoc ohrožují vztahy uvnitř. Nakonec musí všichni dům opustit, aby čelili osudu a poznali skutečný význam přátelství.

Apokalypsa v Hollywoodu, USA 2013, komedie, 107 min., režie: Seth Rogen, Evan Goldberg, hrají: James Franco, Jason Segel, Jonah Hill, Seth Rogen a další.

Barbie – Perlová princezna

Barbie v roli Luminy, mořské panny, sní o tom, že se jednou stane princeznou. Jednoho dne Lumina a její nejlepší přítel, růžový mořský koník Kuda, vyplouvají na dobrodružnou plavbu do majestátního mořského království, aby tu Lumina využila svých schopností a pomohla přátelům s přípravou královského plesu.

Barbie – Perlová princezna, USA 2014 animovaný / dětský, 73 min., režie: Zeke Norto.

Reklama

Výběr článků

Načítám