Hlavní obsah

Nová DVD: Kniha Džunglí, Volební rok, Legenda o Tarzanovi a Mike i Dave sháněj holku

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází nejnovější, mimořádně zdařilá adaptace Knihy džunglí. V thrilleru Očista: Volební rok se smí 12 hodin beztrestně zabíjet, okrádat, znásilňovat. Vychází i nová Legenda o Tarzanovi a katastrofická komedie Mike i Dave sháněj holku.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 44. týden

Článek

Kniha džunglí

Člověčí mládě Mauglí je vychované v džungli vlčí smečkou. Do džungle však přichází hrozivý tygr Šér Chán, jenž si nese jizvy způsobené člověkem. Šér Chán chce zničit vše, co vnímá jako ohrožení, a Mauglí cítí, že již není vítán. A tak opouští svůj domov a vydává se na dobrodružnou cestu plnou poznání. Provází ho přísný mentor, pardál Baghíra, a veselý medvěd Balú.

Kniha džunglí, USA 2016, dobrodružný, rodinný, 105 min., režie: Jon Favreau, hraje: Neel Sethi, mluví: Bill Murray, Ben Kinsley, Scarlett Johanssonová a další.

Očista: Volební rok

V dalším díle hororového thrilleru se děj točí kolem senátorky Roanové. Ta má pádný důvod k odporu vůči očistě: před léty jí padla za oběť celá rodina. Od té doby je snaha o její zrušení hlavním motorem jejího tažení do Bílého domu. A soupeři vědí, že k její porážce vede jediná cesta: „legální“ zabití během očisty.

Legenda o Tarzanovi

Již mnoho let uplynulo od doby, kdy Tarzan zaměnil život v africké džungli za život bohatého Johna Claytona III, Lorda Greystoka, po boku své milované manželky Jane. Nyní je vyslán zpět do Konga jako obchodní emisar parlamentu, aniž by tušil, že má sehrát roli pěšáka ve smrtelně nebezpečné hře chamtivosti a pomsty belgického kapitána Leona Roma.

Legenda o Tarzanovi, USA 2016, dobrodružný, 110 min., režie: David Yates, hrají: Alexander Skarsgård, Sa-muel L. Jackson, Christoph Waltz a další.

Mike i Dave sháněj holku

Katastrofická komedie vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových, kteří byli vždy skálopevně přesvědčeni o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať jde o svatby, narozeninové oslavy nebo pohřby. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to ale rozhodně vidí jinak.

Mike i Dave sháněj holku, USA 2016, komedie, 98 min., režie: jake Szymanski, hrají: Zac Efron, Anna Kendricková, Adam Devine, Stephen Root a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám