Hlavní obsah

Nová DVD: Divoši, Monster High - Dva filmy, Země bez zákona, 96 hodin

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojnásobný držitel Oscara Oliver Stone natočil Divochy na téma obchodu s drogami. Děti ocení další dva výstřední příběhy Příšerek z Monster High. Podle skutečnosti z časů americké prohibice natočil Tom Hilcoat film Země bez zákona. Liam Neeson hraje hlavní roli v akčním dramatu 96 hodin.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 5. týden

Článek

Divoši

Nová DVD

V nablýskaném kalifornském přímořském městečku dva nejlepší kamarádi s úspěchem obchodují s marihuanou, což neunikne pozornosti brutálního mexického kartelu. Přátelé se ocitají uprostřed války, ze které podle všeho nemůžou vyjít vítězně, přesto se do nerovného souboje vrhají, aby ochránili dívku, kterou oba milují.

Divoši, USA 2012, krimi / thriller, 135 min., režie: Oliver Stone, hrají: Aaron Taylor-Johnson, Taylor Kitsch, Blake Lively, John Travolta, Benicio Del Toro, Salma Hayeková a další.

Monster High – Dva filmy

Nová DVD

Když Frankie ve filmu Hrůzy pátečních večerů zjistí, že se se svými kamarády nemůže zúčastnit šampionátu na kolečkových bruslích, přesvědčí je o tom, že pokud zkusí využit “síly příšerek”, nic nemusí být ještě ztracené. Ve snímku Proč se příšerky zamilovávají se dva pohlední mladíci pokusí ukořistit srdce Draculaury dřív, než oslaví své sladké 1600. narozeniny.

­Monster High – Dva filmy: Hrůzy pátečních večerů a Proč se příšerky zamilovávají, USA 2012, animovaný/dětský, 88 min., režie: Steve Sacks, Dustin McKenzie

Země bez zákona

Nová DVD

Bratři Bondurantovi obchodovali za dob prohibice v malém městečku Franklin County s načerno páleným alkoholem. Byli to tvrdí hoši. Nejstarší z nich Howard přežil 1. světovou válku, ale to, co v ní prožil, v něm zanechalo hluboké následky. Prostřední Forrest málem zemřel na španělskou chřipku. Nejmladší Jack se trochu odlišuje, svou citlivostí jako by se do drsného prostředí ani nehodil. Když do města přijede zkorumpovaný zástupce šerifa Charlie Rakes, ukáže se, že bratři se nehodlají nikomu podřizovat.

Země bez zákona, USA 2012, krimi / drama, režie: John Hillcoat, hrají: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Jessica Chastainová, Jason Clarke, Gary Oldman, Mia Wasikowska, Guy Pearce a další.

96 hodin

Nová DVD

Bývalý špión Bryan svolí s cestou své sedmnáctileté dcery Kim do Paříže pouze pod podmínkou, že se mu bude pravidelně hlásit. Při jednom takovém telefonátu se ale stává svědkem jejího únosu. Nečeká na nic a vezme spravedlnost do svých rukou...

96 hodin, Francie, USA, Velká Británie 2007, akční / krimi, 90 minut / režie: Pierre Morel, hrají: Liam Neeson, Maggie Grace, Leland Orser, Jon Gries, Holly Valance a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám