Hlavní obsah

Nová alba: Yes, Lady Gaga a Tony Bennet či Dorota Nvotová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Yes vydala svou novou desku sedm let po předcházející. Po stejné době poslali na trh druhou společnou desku Lady Gaga a Tony Bennett. Miro Žbirka zase připomíná svou úspěšnou desku nazvanou Modrý album, Dorota Nvotová nahrála nové skladby na svůj šestý počin a Ministry přicházejí s novinkou po třech letech.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Yes: The Quest

Jednadvacáté studiové album britské skupiny Yes se jmenuje The Quest. Kapela na něm začala pracovat už v roce 2019. Sdílela nápady online a pak se Steve Howe, Geoff Downes a Jon Davison setkali v Anglii, aby nahráli album s inženýrem Curtisem Schwartzem.

Foto: Sony

Nové album

Lady Gaga a Tony Bennett: Love for Sale

Lady Gaga a Tony Bennett spolu natočili již druhé společné album. Realizováno bylo mezi lety 2018 a 2020 a skládá se z coververzí jazzových standardů od amerického skladatele Colea Portera, kterému je záznam poctou.

Foto: Interscope

Nové album

Miro Žbirka: Modrý album

Modrý album, nejprodávanější deska Mira Žbirky od začátku milénia, vzniklo v roce 2001. Nyní vyšla její reedice na dvou CD s výpravným bookletem a vinyl s novým zvukem. První CD obsahuje původní sestavu písní alba s remasterovaným zvukem z Abbey Road studia v Londýně, na druhém jsou živé verze a mixy vybraných písní.

Foto: Universal Music

Nové album

Dorota Nvotová: Ten

Slovenská zpěvačka a hudebnice Dorota Nvotová, dcera zesnulého slovenského muzikanta Jara Filipa, vydává svou šestou desku. Vznikla poté, co natáčela vzpomínkovou skladbu na svého otce nazvanou Tabak. Nabízí deset skladeb, které přišly na svět v době koronaviru.

Foto: Slnko Records

Nové album

Ministry: Moral Hygiene

Moral Hygiene je již patnácté album americké industrial-metalové kapely Ministry. Hostují na něm například Jello Biafra, Billy Morrison či Arabian Prince. Kolekce přináší deset skladeb.

Foto: Nuclear Blast

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám