Hlavní obsah

Nová alba: Rammstein, Shalom, Bloc Party i Blossoms

Fanoušci skupiny Rammstein mají jistě radost z nové desky svých oblíbenců. Vyšla jen několik dnů před tím, než se německá formace představí na dvou koncertech v české metropoli. Vyšlo i vzpomínkové album na českou skupinu Shalom, stejně tak novinky britských formací Bloc Party a Blossoms.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Rammstein: Zeit

Osmé studiové album německé industriálně-rockové kapely Rammstein přináší skladby v soundu a duchu, které formaci proslavily již v devadesátých letech. Již 15. a 16. května přijede písně z ní představit naživo do Prahy.

Foto: Universal Music

Nové album

Shalom: Až jednou (30th Anniversary Best Of)

Shalom, domácí hudební fenomén první poloviny devadesátých let, připomíná kompilace Až jednou (30th Anniversary Best Of). Seskupení Petrů Muka, Kučery a Honse doprovázené výraznými ženskými vokály patřilo od roku 1992 po dobu několika let k absolutní špičce domácí pop music.

Foto: Warner Music

Nové album

Bloc Party: Alpha Games

Alpha Games je šesté studiové album britské indierockové skupiny Bloc Party. Je to její první nahrávka od Hymns z roku 2016 a první kolekce s příspěvky Justina Harrise a Louise Bartleho, kteří se k formaci připojili v roce 2015.

Foto: BMG

Nové album

Blossoms: Ribbon Around the Bomb

Čtvrté album britské indiepopové formace Blossoms přináší písničky, které by mohly na hudební scéně vydržet mnoho let. Jsou v nich evokace zvuku slavných popových kapel, přitom poctivá dávka rockové nečistoty. To vše spojuje výrazná melodičnost.

Foto: Virgin

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám