Hlavní obsah

Nová alba: Nickelback, Disturbed, Neil Young a Vladimír Javorský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rockovém duchu se nese várka alb, která vycházejí v těchto dnech. V jejich čele stojí novinka kanadských Nickelback a také další deska jejich amerických kolegů Disturbed. Vychází ale i debut Vladimíra Javorského či další počin Neila Younga a kapely Crazy Horse.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Nickelback: Get Rollin

Kanadská rocková formace Nickelback vydala desáté album Get Rollin‘, své další po pěti letech. Je to jakýsi průvodce strhující zvukovou krajinou plnou energie, nostalgie a emocionálního zkoumání. I na novince formace navazuje na syrový zvuk kapel sedmdesátých a osmdesátých let.

Foto: BMG

Obal alba

Disturbed: Divisive

Americká rocková parta Disturbed zůstala věrná svým melodickým rockovým postupům plným agresivity a pozitivní energie. Tématem desky je varování před zlem, které se šíří světem, před malými válkami, které mohou přerůst v jednu velkou.

Foto: Reprise

Obal alba

Neil Young And Crazy Horse: World Records

World Record je dvaačtyřicáté album kanadského zpěváka, hudebníka a skladatele Neila Younga. Nahrál je se svou kapelou Crazy Horse. V textech Young zpívá o vděčnosti, kterou cítí k zemi za dary, jež mu do života dala. Zpívá i o jejím stavu a její budoucnosti. Na obalu desky je fotografie Youngova otce, novináře Scotta Younga.

Foto: Reprise

Obal alba

Vladimír Javorský: Ještě je

Debutové album Ještě je zachycuje písně herce a písničkáře Vladimíra Javorského v produkční a aranžérské péči Mariana Friedla. Nesou se ponejvíce v šansonovém hávu. Všechny skladby napsal sám Javorský.

Foto: Indies Scope

Obal alba

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám