Hlavní obsah

Nová alba: MØ, Eels, Škaredá holka a Steve Vai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová nálož albových aktualit přináší především zajímavý počin dánské zpěvačky, která si říká MØ. Kolekce je velmi emotivní, osobní, příjemná na poslech. Čerstvé desky nachystali i kapela Eels, kytarový virtuos Steve Vai a brněnská formace Škaredá holka, která je na scéně již mnoho let.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

MØ: Motordrome

MØ je dánská zpěvačka Karen Marie Aagaard Ørsted Andersenová, která vydává své třetí album. Desetiskladbový počin je působivou sbírkou písní, které kombinují plnohodnotný pop s temnějším výstředním punkem a upřímnými a konfrontačními texty. Název alba pochází z rozhovoru, který MØ vedla se svou matkou o svých bojích s úzkostí.

Foto: Sony Music

Nové album

Eels: Extreme Witchcraft

Americká indierocková formace Eels přichází se svým již čtrnáctým studiovým albem. Spolupracovala na něm s producentem Johnem Parishem, jehož frontman Mark Oliver Everett označil za nejslušnějšího člověka, kterého zná. Když se prý ale dostane do studia, stane se z něho šílený vědec. Rocková deska v sobě má i dávku nadhledu.

Foto: PIAS

Nové album

Škaredá holka: Bohyně

Počátky brněnské kapely Škaredá holka sahají do osmdesátých let, v následující desetiletce pak na sebe upozornila výrazněji. Kolekce přináší skladby, v nichž je cítit bluesový základ a mají syrový rockový ráz.

Foto: Smile Music

Nové album

Steve Vai: Inviolate

Inviolate je další album amerického kytarového mága Stevea Vaie. V devíti skladbách je na něm upřímná a promyšlená instrumentální hudba. Vai k nim říká, že je zachytil emočně tak, aby je mohl klidně a bez křeče prezentovat na koncertních pódiích.

Foto: Mascot Label Group

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám