Hlavní obsah

Nová alba: Lenny, The 1975, Cermaque, Carly Rae Jepsen či Therapy?

Právo, Jaroslav Špulák

Nová deska české zpěvačky Lenny u nás již zaznamenala zaslouženou pozornost. Nejinak je tomu s novinkou kapely The 1975, v tomto případě jde ale o pozornost na britských ostrovech. Zajímavé jsou počiny kanadské zpěvačky Carly Rae Jepsenové nebo českého alternativního hudebníka a zpěváka, který si říká Cermaque.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Lenny: Weird & Wonderful

Na druhé album zpěvačky Lenny čekali příznivci české hudby s napětím. Dočkali se velmi kvalitní popové kolekce, která svým provedením, aranžemi a produkcí dosahuje světové úrovně. Lenny na ní udělala další výrazný krok.

Foto: Universal Music

Nové album

RECENZE: Stále elegantní a již zocelená Lenny

Kultura

 The 1975: Notes On A Conditional Form

Čtvrté studiové album britské skupiny The 1975 trvá více než osmdesát minut. Je na něm dvaadvacet skladeb a stylově se pohybují na pomezí popu, elektroniky, rocku a alternativní hudby. Kolekci produkovali členové kapely George Daniel a Matthew Healy, s některými skladbami vypomohl Jonathan Gilmore.

Foto: Polydor

Nové album

Cermaque: Lament

Lament je ambiciózní projekt Cermaque, na kterém se podílely tři desítky hudebníků a producentů. Desátá studiová deska písničkáře Jakuba Čermáka překračuje hranice žánrů i stylů, a to i díky dlouhé řadě hostů.

Foto: Indies Scope

Nové album

Cermaque jde od písničkářství k rapu a zpět

Kultura

Sarah & The Adams: Pověz mi...

Po šesti letech vyšlo třetí studiové album kapely Sarah & The Adams nazvané Pověz mi... V čele formace stojí zpěvačka a autorka všech skladeb Šárka Adámková. Novinka se inspiruje v americkém folku, country, i alternativnějších směrech. Je však výhradně v češtině.

Foto: archiv kapely

Nové album

Carly Rae Jepsen: Dedicated Side B

Dedicated Side B je doprovodná deska pro Dedicated (2019), čtvrté studiové album kanadské zpěvačky Carly Rae Jepsenové. Jsou na ní skladby nahrané v Kanadě a ve Spojených státech. Hudebně se jedná o taneční desku.

Foto: Interscope

Nové album

Therapy?: Greatest Hits (The Abbey Road Session)

Irská skupina Therapy? nově natočila tucet svých hitů, z nichž mnohé se staly již klasickými hymnami, aby tak svému dílu dala dech současnosti. Kapela spolupracovala s producentem Chrisem Sheldonem, jenž produkoval její nejslavnější album Troublegum.

Foto: Marshall Records

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám