Hlavní obsah

Nová alba: Kylie Minogue, Slza, Sto zvířat, Anastacia a The National

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V posledních dnech se s novými alby přihlásilo hned několik celosvětově či v tuzemsku sledovaných umělců a uměleckých těles. Za pozornost stojí mimo jiné novinky Kylie Minogue a Anastacie, amerických The National či našich skupin Slza a Sto zvířat.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Kylie Minogue: Tension

Australská zpěvačka Kylie Minogue si pozvala k natáčení nových písní na svém šestnáctém studiovém albu několik producentů. Demonstruje tak jejich individuální přístup a kolekci bere jako mozaiku.

Foto: BMG

Obal alba

Slza: Monodrama

Pražská popová skupina Slza se dostala ke svému čtvrtému albu. I na ně naskládala melodické písničky v moderních aranžích. Kolekce je autorským dílem obou členů skupiny, na některých písních spolupracovali se zahraničními producenty.

Foto: Universal Music

Obal alba

Sto zvířat: Noční ptáci

Po smrti zpěváka, bubeníka a skladatele Honzy Kaliny vyšla nová deska skupiny Sto zvířat. On sám na ně řadu písniček složil, také ji s ostatními členy skupiny nahrál a nazpíval. Formace na počinu dosáhla jednoho ze svých uměleckých vrcholů.

Foto: 100production

Obal alba

Anastacia: Our Songs

Zajímavý projekt americké popové zpěvačky. Na svém osmém studiovém počinu nahrála písničky od německých autorů. Je to její pocta tamní scéně. Kolekce přináší skladby od skupin Tokio Hotel, Scorpions, Reamonn, Die Toten Hosen a dalších umělců.

Foto: Stars by Edel

Obal alba

The National: Laugh Track

Americká skupina The National je pilná. Novinka je jejím desátým studiovým albem, přičemž předešlé dílko First Two Pages of Frankenstein vyšlo letos v dubnu. Písně z aktuálního počinu vznikly při tvorbě písniček pro minulé album, některé ale byly znovu natočeny.

Foto: 4AD

Obal alba

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám