Hlavní obsah

Nová alba: Korn, Bastille i Ivan Mládek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vydávání desek, které by třeba ani nevznikly, kdyby nebyla pandemie, pokračuje. Korn i Bastille hlásí, že si s novinkami kvůli okolnostem měli čas náležitě pohrát a dopracovat je do nejlepší možné podoby. Očekávaná je novinka amerických Animal Collective a třeba i reedice starších alb Ivana Mládka a jeho Banjo Bandu.

Foto: Novinky

Nová alba.

Článek

Korn: Requiem

Na novém studiovém albu americké nu-metalové kapely Korn je devět skladeb. Díky tomu, že nebyla tentokrát omezena časem, měli členové možnost experimentovat se zvukem. Mohli tedy pilně nahrávat na analogové pásky a odhalit tak nový zvukový rozměr a hledat neobvyklé textury v hudbě.

Foto: Universal Music

Nové album.

Bastille: Give Me The Future

Čtvrté album britské indiepopové kapely Bastille vzniklo v období pandemie. Skupina se v písních zabývá mimo jiné podivnostmi doby, ve které žijeme. Jsou o falešných zprávách na sociálních sítích i o prolhaných vůdcích. Britové o desce mluví jako o poctě lidskosti a technologické době.

Foto: EMI

Nové album.

Animal Collective: Time Skiffs

Po šesti letech se baltimorská formace Animal Collective vrací s albem, které je v její diskografii jedenácté. Písně jsou jakýmisi milostnými dopisy i relaxačními plochami, které jsou zde podány v osobitém pojetí skupiny. Stylově se v hudbě kapely mísí indie pop a psychedelie.

Foto: Domino

Nové album.

Mitski: Laurel Hell

Šesté album americko-japonské hudebnice, která si říká Mitski, mísí synth-pop, indie pop a elektronický rock. Název je lidový výraz pro uvěznění v houštinách, které rostou v jižních Appalačských horách.

Foto: Dead Oceans

Nové album.

Ivan Mládek a Banjo Band: Dobrý den/Nashledanou

Nahrávky Banjo Bandu Ivana Mládka z let 1976 a 1977 jsou přehlídkou dodnes dokonale funkčních a koncertně prověřených hitů, spojujících dobré melodie, vtipné texty a stylovou hudební podobu. Na deskách jsou ty z nejslavnějších písniček, které Ivan Mládek v repertoáru má.

Foto: Supraphon

Nové album.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám