Hlavní obsah

Nejsledovanější show má Šíp, Honzák na úrovni Krause

Právo, Jana Perglerová

Všechnopárty Karla Šípa, která má premiéru každý pátek pozdě večer na programu ČT 1 a nedávno oslavila své úctyhodné šestisté vydání, je divácky nejsledovanější talk show na českých televizních stanicích.

Foto: Česká televize

Televizní pořad Karla Šípa si vede nejlépe.

Článek

Na obrazovce ČT se Všechnopárty drží už patnáct let a dlouhodobě ji sleduje kolem milionu diváků. Například loni 6. prosince se podle údajů společnosti ATO – Nielsen Admosphere dívalo 930 tisíc diváků, o týden později 13. prosince sedělo u obrazovek 1,14 milionu diváků. Silvestrovskou Všechnopárty vidělo 1,28 milionu lidí a jubilejní, šestisté vydání si 10. ledna nenechalo ujít 1,1 mil. diváků.

Nově Honzák a Pavlásek

Diváci oceňují u Šípova pořadu zejména milou atmosféru, kterou umí vytvořit pro diváky i pro pozvané hosty při jejich vyprávění.

Všechnopárty byla v poslední době jedinou talk show veřejnoprávní České televize. Od neděle se k tomuto žánru zařadil nový pořad na ČT 1 nazvaný Kabinet dr. Honzáka, kam si známý psychiatr Radkin Honzák, který vydal několik úspěšných knih (například Všichni žijem v blázinci nebo Holky to někdy nemaj lehký), zve populární osobnosti. Premiéru tohoto nového pořadu vidělo 536 tisíc diváků starších patnácti let. To je zhruba na úrovni Show Jana Krause na televizi Prima.

Patnáct let se Šípem. Všechnopárty slaví 600. dílem

Kultura

Ta se vysílá každou středu večer a v uplynulém roce viděli diváci 42 premiérových dílů, na které se podle ATO – Nielsen Admosphere dívalo průměrně 510 tisíc lidí. I když Jan Kraus už hodně ubral ze své jízlivosti, dívá se na jeho pořad zhruba o polovinu méně diváků než na Karla Šípa.

Prima zařadí od února novou talk show s bavičem Lubošem Pavláskem. Ten chce sázet hlavně na vtip a hravost. Televize Nova v současné době obdobnou talk show v programu nemá ani žádnou nepřipravuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám