Hlavní obsah

Na nejhorší film roku kandidují Padesát odstínů šedi, Pixely i Jupiter vychází

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční anticena Zlatá malina vyhlásila své nominace. Tentokrát se o titul nejhoršího filmu utkají taková „díla” jako Padesát odstínů šedi, Pixely nebo Paul Blart Mall Cop 2. O hlavní anticenu se utkají také akční fantasy Fantastická čtyřka nebo Jupiter vychází.

Foto: CinemArt

Herečka Dakota Johnsonová

Článek

Mezi kandidáty na nejhorší herecký výkon v hlavní roli figurují letos Jamie Dornan (Padesát odstínů šedi), Johnny Depp (Mortdecai), Kevin James (Paul Blart Mall Cop 2) či Channing Tatum (Jupiter vychází). Absolutně největším smolařem je ale  Adam Sandler, který je nominován dokonce dvakrát (za film Pixely a film The Cobbler, který se u nás neodvážili uvést v kinech).

Mezi dámami letos bodují Katherine Heiglová (Všude dobře, doma peklo), Dakota Johnsonová (Padesát odstínů šedi), Mila Kunisová (Jupiter vychází), 

Jennifer Lopezová (Kluk od vedle) a Gwyneth Paltrowová (Mortdecai).

Foto: Warner Bros.

Herečka Mila Kunisová ve filmu Jupiter vychází

Na nejhorší remake, filmovou vykrádačku nebo pokračování jsou nominovány filmy Alvin & The Chipmunks: Road Chip, Fantastická čtyřka, Hot Tub Time Machine 2

Human Centipede 3 a Paul Blart Mall Cop 2.

Foto: Bontonfilm

Johnny Depp jako Mortdecai

Nejhoršími režiséry jsou Sam Taylor-Johnsonová (Padesát odstínů šedi), Andy Fickman (Paul Blart Mall Cop 2), Tom Six (Human Centipede 3 (Final Sequence), Josh Trank (Fantastická čtyřka) a Wachowští (Andy & Lana) za Jupiter vychází.

Nejhorší filmy roku - nominace:

Padesát odstínů šedi

Pixely

Paul Blart Mall Cop 2

Fantastická čtyřka

Jupiter vychází

Na nejhorší filmové dvojice kandidují třeba Johnny Depp a jeho nalepený knírek, Jamie Dornan a Dakota Johnsonová z Padesáti odstínů šedi a herec Kevin James společně se svým vozítkem segway nebo s knírkem.

Reklama

Výběr článků

Načítám