Hlavní obsah

Muzika v parku. Sérii koncertů v centru Prahy zahájí Chinaski

Novinky, Stanislav Dvořák

V pražských Riegrových sadech budou během léta vystupovat hudební skupiny. Obavy, že léto bude úplně bez muziky, se tak nenaplňují.

Foto: Petr Horník, Právo

Michal Malátný stojí v čele Chinaski.

Článek

Celou sérii zahájí 16. června klasická česká pop-rocková skupina Chinaski a jako další zazpívají Anna K., Mirai, Robert Křesťan s Druhou trávou nebo Banjo Band Ivana Mládka. Týdně by se mohly podařit až dva koncerty. Předprodej vstupenek začne na konci května v síti TicketLIVE.

„Léto je pro mnoho lidí spojené s koncerty a festivaly, kterých se letos bohužel nedočkají. Proto jsme se rozhodli přinést sérii koncertů do krásných Riegrových sadů, které nám poskytují ideální podmínky pro koncept festivalu na pokračování. Muzikantům a kapelám nabízíme po pauze možnost hraní a Pražanům i návštěvníkům Prahy zase skvělý program s atmosférou nádherné zahrádky v parku,“ uvedl Martin Pokorný, ředitel produkční a marketingové divize BrainZone, jenž akci organizuje.

„Atraktivní lokace i omezený počet lidí na místě může vytvořit jedinečnou koncertní atmosféru, která se už zřejmě v budoucnu nebude opakovat. Návštěvníci uvidí halové kapely, které zahrají v uvozovkách pouze pro pár lidí,“ dodal.

Pořadatelé podle něj budou dohlížet na hygienu a bezpečnost, včetně rozestupů mezi jednotlivými stoly a sezením. Další podrobnosti najdete na www.muzikavparku.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám