Hlavní obsah

Mňága a Žďorp vydala dva klipy najednou a hraje ze zkušebny

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mňága a Žďorp vydala v sobotu v noci dva nové klipy naráz. Jsou k písničkám Vteřiny věčnosti a Žádnej strach z loňského alba Třecí plochy. Oba klipy natočil režisér Tomáš Krejčí a v ani jednom nevystupuje kapela, nýbrž lidé, kteří si svou účast koupili v crowdfundingové kampani tím, že kapele na album přispěli.

Klip k písničce Mňágy a Žďorp Vteřiny věčnostiVideo: archiv kapely

 
Článek

„Vznikly tak dva jemné a citlivé krátké příběhy, které možná v současných drsných časech vyniknou o to víc. Něha, láska, děti, sranda,“ říká zpěvák skupiny Petr Fiala. Klipy měly premiéru v sobotu ve 22 hodin po online koncertu ze zkušebny kapely na jejím facebookovém profilu.

V koncertech ze zkušebny bude skupina Mňága a Žďorp pokračovat i dále. Už 28. března odehraje písničky na přání. Ta fanoušci mohou zasílat na její Facebook. Vystoupení se bude jmenovat Jukebox.

Klip k písničce Mňágy a Žďorp Žádnej strachVideo: archiv kapely

V sobotu 4. dubna kapelu posílí zpěvák a kytarista Márdi a bubeník Pítrs z pardubické Vypsané fixy. O týden později, tedy v sobotu 11. dubna, se odehraje koncert nazvaný Ryzí zlato. Proběhne u příležitosti vydání stejnojmenného alba z roku 1995 na vinylu. Všechna vystoupení začnou ve 20 hodin a konají se pod společným názvem On line Zkušebna Live!

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám