Hlavní obsah

Mirai jsou v klipu k písni Chci tančit v pohybu

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Severomoravská skupina Mirai vydala videoklip ke své písničce Chci tančit. Vznikla ve spolupráci s producentem Ondřejem Fiedlerem, má v sobě letní atmosféru. Tu se formace pokusila přenést i do klipu.

Nový klip kapely MiraiVideo: Universal Music

 
Článek

„Chci tančit je písnička, kterou jsem napsal na absolutně rozpadlou kytaru, co jsem koupil asi za dvě stě padesát korun na ostravském nádraží. Potřeboval jsem nějaké pádlo, které bych bral k táboráku nebo na akce, aniž bych měl strach, že mu ublížím,“ vzpomíná na vznik písničky zpěvák Mirai Navrátil.

K natáčení videoklipu kapela přizvala režiséra Ondřeje Urbance, jenž s ní spolupracoval již na předešlých videoklipech Pojď, zapomenem a Anděl.

Čtyřčlenná skupina se ve videoklipu projela na segwayích, koloběžkách, kolech a celé dva dny natáčení si užívala naplno. Po Praze se štáb přemístil do Nového Jičína.

Kapela Mirai má před sebou zatím svou nejnabitější koncertní sezónu a do konce roku ji čeká stovka vystoupení. Vedle aktivního koncertování se čtveřice ze Severní Moravy věnuje práci na druhém albu, které by ráda vydala během příštího roku.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám