Hlavní obsah

Mila Kunis jako dokonalá kráska s odpornou skvrnou na pověsti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Thriller podle knihy Luckiest Girl Alive chystá Netflix. Americko-ukrajinská herečka Milena Kunisová, která si říká Mila Kunis, zazáří v hlavní roli dokonalé úspěšné americké krásky, která ale léta skrývá cosi hodně ošklivého.

Luckiest Girl AliveVideo: Netflix

 
Článek

Netflix vypustil první ukázku z filmu, jenž bude mít premiéru na podzim. Mila hraje sebevědomou Ani, která skvěle vypadá a buduje si kariéru v žurnalistice. Brzy se má vdát za dokonalého kluka jako z plakátu, který je pohledný, a navíc bohatý.

Image nejšťastnější dívky na světě se těsně před svatbou začne rozpadat. Perfektní snoubenec Luke (Finn Wittrock) se začíná divit, když pomalu objevuje, kdo je ve skutečnosti hodná Ani.

Osloví ji jeden dokumentarista, aby mu popsala vzpomínky na hrozný incident, jenž se udál kdysi na střední škole Brentley School. Ukáže se, že Ani možná nebyla jen svědek.

Foto: Profimedia.cz

Herečka ukrajinského původu Milena Kunisová

Ani si pravděpodobně změnila jméno, je někdo úplně jiný. Jeden z bývalých spolužáků ji přijde varovat, aby o dávné noci nemluvila.

O herečce, která se narodila roku 1983 v obci Černovice na Ukrajině, se začalo mluvit díky americkému seriálu Zlatá sedmdesátá, kde se objevila jako teenager. Později se proslavila ještě víc díky dramatu Černá labuť a komediím jako Kopačky a Méďa.

Reklama

Související témata:
Mila Kunis

Výběr článků

Načítám