Hlavní obsah

Mick Jagger vydal píseň Strange Game

Frontman Rolling Stones Mick Jagger vydal sólovou písničku Strange Game. Doprovází nový seriál Slow Horses.

Mick Jagger: Strange Game

 
Článek

Pomalou skladbu Strange Game zaranžovali v retro stylu, dominuje jí zkreslená kytara doprovázená bicími, basou a nenápadným piánem. Jagger písničku napsal společně s Danielem Pembertonem pro seriál Slow Horses s Garym Oldhamem v hlavní roli. Premiéru má v pátek na Apple TV plus.

Série vypráví o britských agentech, kteří si pokazili kariéru různými nepovedenými akcemi. Začali moc pít nebo zapomněli tajné složky ve vlaku. Proto byli přeřazeni do béčkového oddělení.

Foto: stounivkinech.cz

Mick Jagger

Zní to jako námět na komedii, ale tvůrci uvádějí, že jde o thriller. Nejzahořklejší je agent River Cartwright, jehož práce spočívá v přepisování odposlechů. Když je unesen jeden mladík, kterého chtějí zavraždit v přímém přenosu na internetu, Cartwright ucítí svou šanci vrátit se na výsluní. Vedle Oldhama si zahráli také Chris Reilly, Jonathan Pryce nebo Olivia Cooková.

Mick Jagger nedávno uvedl, že skupina Rolling Stones bude hrát a vydávat desky i po úmrtí bubeníka Charlieho Wattse. Nahradí ho Steve Jordan, který už spolupracoval s kytaristou Keithem Richardsem v projektu X-Pensive Winos.

Hrál i s dalšími slavnými jmény jako B. B. King, Joe Cocker, Don Henley, Cat Stevens, Bob Dylan, Sonny Rollins, Sheryl Crow, Neil Young či Jon Spencer Blues Explosion. Produkoval desky Roberta Craye a Buddyho Guye, s Alicií Keys nahrál If I Ain't Got You, s Brucem Springsteenem Devils and Dust, s Johnem Mayerem album Continuum.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám