Hlavní obsah

Michal Hrůza odehraje v Ostravě a Zlíně koncerty s Janáčkovou filharmonií

Právo, Aleš Honus

Janáčkova filharmonie Ostrava připravuje po roce další dva koncerty, na kterých doprovodí populárního zpěváka Michala Hrůzu. Po úspěšném vystoupení, které filharmonici s Hrůzou loni odehráli na festivalu Colours of Ostrava, se na ně mohou fanoušci těšit v úterý 6. listopadu v ostravské Hale Gong. O den později společně vystoupí i ve Zlíně.

Foto: Lucie Levá

Michal Hrůza

Článek

Michal Hrůza loni velkolepě oslavil 20 let na české hudební scéně. Koncertoval v Rudolfinu, na největším českém filmovém festivalu v Karlových Varech (poprvé se symfonickým orchestrem) a na největším hudebním festivalu v České republice Colours of Ostrava, tentokrát s Janáčkovou filharmonií.

„V programu zazněly skladby, které jsem napsal ještě v devadesátých letech, novější z mé sólové dráhy, ale i ukázka písní z posledního alba Sám se sebou,“ řekl Michal Hrůza.

Janáčkova filharmonie v posledních letech kromě Michala Hrůzy doprovodila řadu dalších hvězd populární hudby, například Ivu Bittovou, Čechomor, Dana Bártu, Hradišťan, Lucii Bílou, Olympic, Tomáše Kluse nebo zatím posledního hosta Ewu Farnou.

A protože si koncerty ostravských filharmoniků v Gongu nacházejí stále více příznivců, přiravují se i další. Filharmonie připravuje na aktuální sezonu ještě společný koncert s Vojtou Dykem a jeho B-Side Bandem, vánoční koncert s Martinem Chodúrem a v příštím roce doprovodí také Anetu Langerovou.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám