Hlavní obsah

Říkali jsme si, že by to mohl být hit, říká producent Kukaček. Představil druhou řadu

Novinky, Lucie Sieglová

Úspěšný seriál Kukačky o záměně dětí v porodnici chystá pokračování. O čem bude pojednávat, za tvůrce nastínil producent Filip Bobiňski.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tvůrci pokračování televizního seriálu Kukačky 2 vystoupili na 56. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Na snímku zleva kostýmní výtvarnice Stáňa Šlosserová, producent a spoluautor projektu Filip Bobiňski a herečka Darija Pavlovičová.

Článek

Časově děj naváže tam, kde skončila řada první. Diváci budou sledovat rodiny vyměněných kluků Jakuba a Tomáše, jak se se situací vyrovnávají. Rodiny se sestěhují k sobě, do místa, kde dosud žili Holcovi, rodina Tomáše.

„Budou bydlet naproti sobě, což vygeneruje spoustu situací, v jakých rodiny můžeme sledovat. Někdy jde o velmi napjaté chvíle, jindy humorné,“ uvedl Bobiňski.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Filip Bobiňski

O tom, že vznikne i druhá řada, nebylo pochyb. Už při výběru tématu seriálu, v samotném začátku, tvůrci tušili, že Kukačky zaujmou. Vsázeli na téma i herecké obsazení.

„Už když jsme si vybrali to téma, jsme si říkali, že by to mohl být hit. A potom, když jsme postavili casting, tak to byl další moment, kdy jsme začali mít velká očekávání. Třeba Sabina Remundová byla už na castinzích tak skvělá, že nás to opravdu naplňovalo nadějí, že by to mohlo vyjít. A další moment nastal ve střižně, když se to všechno dalo dohromady, když jsme viděli, že to funguje. Že se nám podařilo naše očekávání naplnit. To byl ten moment, kdy jsme si řekli, že by to fakt mohlo fungovat,“ řekl Bobiňski.

Foto: Česká televize

David Novotný, Marta Dancingerová, Sabina Remundová a Marek Adamczyk v seriálu Kukačky

Ústřední role hrají již zmíněná Sabina Remundová, dále David Novotný, Marta Dancingerová, Marek Adamczyk a v rolích zaměněných chlapců Theo Schaefer a Viktor Sekanina.

Reklama

Výběr článků

Načítám