Hlavní obsah

Hudbu ve Varech zajistí Vladimir 518 a jeho Klub Kaiser 53

Novinky, Lenka Hloušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klub Kaiser 53 otevře během Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech v budově historických Lázní 1, oblíbené afterparty destinace návštěvníků KVIFF. Mohou se mimo jiné těšit na členy skupiny J.A.R. První koncert proběhne 1. července.

Foto: Kaiser53MFFKV

O hudební produkci se postará klub Kaiser 53

Článek

Za klubem Kaiser 53 stojí pravidelný účastník festivalu Vladimir 518, který s pomocí labelu Bigg Boss připravil projekt představující to nejlepší z podhoubí současné domácí hudební scény.

„Celý koncept i program jednotlivých večerů je sestaven tak, aby se návštěvníci po dni plném filmových zážitků mohli potkat v klubovém prostředí, poslechnout si kvalitní hudbu či zajít na netradičně pojatou party,“ říká Stefan Motika z produkce Bigg Boss, který celý projekt společně s Vladimirem připravuje.

Foto: Kaiser53MFFKV

Vladimír 518

Dodává, že kromě zmíněných headlinerů jednotlivých večerů se o zábavu návštěvníků budou starat také osvědčení DJs, jako jsou například Robot, Jorgos, Vegy, Orion, Trafik, Nerz či Double J.

Lázně budou každý večer vypadat jinak, a to nejen díky programu, ale i díky jejich atmosféře, kterou budou ladit přední domácí VJs. Pro návštěvníky festivalu je navíc večer strávený při poslechu vybrané produkce poslední šance zažít Lázně 1 v jejich původní podobě před plánovanou rekonstrukcí.

Program Kaiser 53:

  • 1/7         PSH, Maniak, MC Gey, Black Angelika / DJs – Double J.,Trafik, Orion
  • 2/7         RADIKAL  – The Atavists, Lazer Viking, FVTVRE, WWW / DJs – Vegy, Nerz
  • 3/7         J.A.R. / DJs - Jorgos, Robot
  • 6/7         Lumiere, Lucas Hulan, Loutka, Bidlo
  • 7/7         Addict! – Nobodylisten a hosté

Bližší informace o fungování klubu, jeho programu, ceně vstupenek jsou dostupné na facebookové stránce Kaiser 53.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám